Et godt formål

Hos DITHJEM mener vi, at alle skal have mulighed for en tryg base - et hjem. Vi vil derfor gerne være med til at hjælpe, hvor vi kan.

Som 100% uafhængig ejendomsmægler har vi frihed til at gøre, som vi selv ønsker. Eftersom vi er ikke en del af en kæde, skal vi ikke betale dyre franchiseafgifter og gebyrer - vi har heller ikke restriktioner på markedsføring, vores sagsgang eller lignende. Vi er vores egne herrer - eller damer om man vil - og vi bestemmer derfor selv, hvad vi vil bruge vores penge på.

Vi donerer derfor fast 5% af vores salær til et godt formål i vores lokalsamfund.

Hvert år udvælges 2-3 foreninger, der har brug for en hjælpende hånd og som er lokalt forankret i Aalborg/omegn. Når du sætter til salg hos os, vælger du hvilken forening, du synes, vi skal støtte. Det endelige beløb opgøres ved årsskiftet og afregnes ubeskåret til foreningerne. Du kan selvfølgelig følge med på vores Facebook og Instagram side, hvor de samlede donationer offentliggøres.

I 2018 har vi valgt at støtte The Back To Life Project · Farstrup Vildtplejestation · Skyggebørn Aalborg

I vores opstartsår (01.05.2017-31.12.1017) valgte vi at donere 5 % af hele vores omsætning til 3 udvalgte foreninger, lokalt forankret i Aalborg/omegn. Det blev til kr. 46.640,- der gik ubeskåret til Dansk Dyreværn Aalborg, Barnets Blå Hus Aalborg og Café Hjerterummet. 

Læs mere om de enkelte foreninger her nedenstående.