Magnoliavej 29, Hasseris, 9000 Aalborg

HYGGELIG VILLA PÅ 149 ETAGEMETER - ATTRAKTIVT BELIGGENDE I HASSERIS

· Pæn og velholdt rødstensvilla i 2 plan - 149 velindrettede etagemeter
· Attraktivt beliggende i roligt og børnevenligt villakvarter i Hasseris
· Hyggelig stue i åben forbindelse med køkken-alrum - udgang til udestue
· Velholdt køkken i lyse elementer med rummelig køkken ø
· 3 regulære værelser i stueplan med plankegulv og loft til kip
· 42 m² kælder i boligstandard, renoveret i 2009 med bl.a. gulvvarme
· Rummeligt badeværelse på begge etager, det ene med kar
· Godt bryggers med direkte udgang til haven
· Dejlig privat have med skønt terrassemiljø samt rummeligt udhus

Villaen er yderst velbeliggende på rolig vej i Hasseris. Herfra er der kort afstand til skole, Hasseris Gymnasium, offentlig transport samt diverse indkøbsmuligheder bl.a. ved Hasseris Bymidte. I området finder du et stort velanlagt stisystem, som bl.a. fører til store grønne områder, herunder Rotunden, naturområdet ved Sorthøj, Kridtgraven samt Mølleskoven med Zoo. Der er blot 5-10 minutters kørsel til Aalborg city, hvad enten du vælger bilen eller cyklen.

Velkommen til Magnoliavej 29. Villaen fremstår indbydende ude såvel som inde - udvendigt er der tale om en flot omfuget rødstensfacade, hvide vinduer fra 1992 og sort eternittag, hvor der indvendigt bl.a. bydes på en meget veldisponeret planløsning, skønt lysindfald, fine plankegulve og generelt en skøn atmosfære.

Du bydes velkommen inden for i villaens entré med stilrent klinkegulv og fin garderobeplads. Villaens samlingspunkt er den hyggelige opholdsstue, der ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet - ligeledes er der udgang til en rummelig udestue på 22 m². Størrelsen og indretningen på stue og alrum gør rummet nemt at møblere og der er god plads til både spisebord og opholdsstue. Selve køkkenet er holdt i lyse elementer med udskæringer, træbordplade og sorte mosaik klinker på væggen, der matcher de stilrene mørke klinker på gulvet. Her er god skabs- og bordplads, bl.a. via køkken øen, der adskiller køkken og spiseplads. Herudover byder villaens stueplan på intet mindre end 3 fine værelser med loft til kip - 2 regulære børneværelser og et godt soveværelse, hvor man har bevaret de fine originale skabe, ligesom man også har i villaens entré. Til sidst flot badeværelse med de samme stilrene klinker, pudsede vægge, kar og håndklædetørrer.

Fra entréen er der adgang til villaens underetage - denne fremstår i boligstandard, er renoveret i ca. 2009 og byder på gulvvarme samt en rigtig god lofthøjde. Etagen indeholder, udover 2 gode disponible rum også endnu et flot badeværelse samt rummeligt bryggers med udgang til villaens skønne have. Haven har en rigtig god størrelse og byder på en skøn kombination af græsplæne og solrige terrassemiljøer, så der både er plads til leg og afslapning for alle aldre. Tillige carport fra 2001 med godt integreret udhus tilbygget i 2006 - ideelt til cykelskur og opbevaring af havemøbler.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling