Bjørnekrogen 4, 9440 Aabybro

STOR FAMILIEVILLA, UNIKT BELIGGENDE MED SMUK UDSIGT TIL SØPARKEN

· Flot og præsentabel rødstensvilla - nyere tag fra 2006
· Dejlige store rum med masser af lysindfald og plads til selv den store familie
· Flot Aubo køkken (2014) i åben forbindelse til skønt alrum med udgang til terrasse
· Stor opholdsstue, renoveret i 2017 - pragtfuld udsigt til have og Søparken
· 4 gode soverum og 2 badeværelser - mulighed for adskilt forældre- og børneafdeling
· Pragtfuld stor grund beliggende i 1. række til det smukke område ved Søparken
· Beliggende i dejligt, roligt område med let adgang til alle byens fornødenheder
· Stor dobbelt carport samt udhus til opbevaring - hyggelig udestue fra ca. 2010

Ejendommen er helt fantastisk placeret i første række til det smukke område omkring Søparken. Herudover er der tale om et hyggeligt og veletableret villakvarter med let adgang til alle byens fornødenheder. Der er således let adgang til byens 2 skoler og DGI-Husets faciliteter, som ligger under 10 min. gang fra ejendommen. Her er desuden let adgang til byens store udvalg af faciliteter i form af børnehave/pasningsmuligheder, dagligvareindkøb samt handelsstrøg med diverse shopping og spisesteder.

Aabybro har de sidste 10 år været i rivende udvikling og byder på alt hvad behovet måtte efterspørge i dagligdagen. Her er masser af indkøbs- og shoppingmuligheder samt utallige aktivitetstilbud både for børn og voksne, dels i form af sports- og træningsfaciliteter i forbindelse med byens DGI-hus og stadion, men også i form af sociale arrangementer. Fra ejendommen er der let adgang til hovedvejen mod Aalborg, som ligger under 20 minutters kørsel herfra. Ligeledes let adgang til offentlig transport med gode busforbindelser til bl.a. Aalborg.
Elsker man sommer og strand er der fra Aabybro under 30 minutters kørsel til nogle af landets allerbedste badestrande ved Blokhus og Løkken.

Selve ejendommen er opført i 1985 i gedigne materialer. Efterfølgende er ejendommen løbende vedligeholdt og moderniseret både inde og ude - taget er skiftet i 2006, ligesom flere af vinduerne er udskiftet løbende af sælger. Senest har sælger fået lavet en udestue/overdækket terrasse i 2010, nyt køkken i 2014 og renoveret opholdsstuen i 2017. Villaen er fuldmuret, byder i de fleste rum på loft til kip og er generelt holdt i gode kvalitetsmaterialer. Der er ydermere gulvvarme i de rum, der er klinker.

Velkommen inden for hvor du bydes på rummeligt bryggers - her er god plads til sko og overtøj, som kan gemmes væk i de faste skabe. Villaen er perfekt indrettet til børnefamilien, da planløsningen giver mulighed for at indrette sig med adskilt forældre- og børneafdeling i hver ende af huset. Fra bryggerset er der adgang til 2 af villaens regulære værelser, begge med skabe. Ligeledes godt badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt praktisk viktualierum.

Villaens samlingspunkt er det skønne køkken-alrum. Rummet er flot renoveret med stilrent Aubo køkken fra 2014, holdt i hvide skuffeelementer med en grå bordplade og masser af bord- og opbevaringsplads. Alrummet byder ligeledes på et skønt lysindfald, loft til kip og god plads til at familien kan samles ved langbordet - ikke mindst udgang til villaens pragtfulde have med udsigt til Søparken. Udover udsigten byder haven på skønne terrassemiljøer og smuk beplantning.

Opholdsstuen er renoveret i 2017 i samme flotte stil som alrummet - hvide pudsede vægge og troldtekt lofter med spots og lysdæmper. Fra opholdsstuen har du samme flotte udsigt mod haven og ud over Søparken. I forlængelse af stuen er der adgang til endnu et godt værelse - værelse og stue er adskilt af dobbelt fransk dør, hvorfor dette er oplagt til kontor eller ekstra tv-stue. Til sidst bydes du på den oplagte forældre afdeling med adgang til soveværelse med skabe, mindre fordelingsgang og pænt badeværelse med kar.

Tilhørende til ejendommen er dobbelt integreret carport med adgang til godt udhus og hyggelig udestue.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling