Vester Halne Vej 24, 9430 Vadum

FLOT OG PRÆSENTABEL 1-PLANS VILLA, VELBELIGGENDE PÅ LUKKET VEJ

· Hele 185 velindrettede m², flot renoveret og optimeret af sælger
· Vandskuret facader, vinduer ca. fra 2003 samt nyere tag
· Stort, lyst IKEA køkken (2014) placeret i åben forbindelse til stor stue
· Hyggelig pejsestue i forlængelse af opholdsstuen
· Flot badeværelse og gæstetoilet med gulvvarme - renoveret i 2018
· God planløsning med 4 gode regulære soveværelser
· Skøn have og hyggelige terrassemiljøer på begge sider af ejendommen
· Rummelig garage og ny belægning i indkørslen (2017)

Villaen er velbeliggende for enden af lukket stikvej i fredeligt villakvarter, centralt i Vadum. Der er let og bekvem afstand til byens dagligvarer indkøb (Spar & REMA1000) samt byens velrenommerede skole med klassetrin fra 0. - 9. klasse. Ligeledes byder byen på flere børnehaver samt sportsfaciliteter, herunder svømmehal, sportshal og masser af foreningsliv med bl.a. ny kulturhal.

Vadum er beliggende blot 10 kilometer nord for Aalborg og 5 kilometer fra Nørresundbys nordvestlige kvarter Lindholm. Herudover er der henholdsvis 5 og 6 km til de nærmeste byer Nørhalne og Biersted samt ca. 10 minutters kørsel til Aabybro, hvor du finder et stort udvalg af shopping. Har du lyst til en dukkert i Vesterhavet, tager det kun 15-20 minutters kørsel, og så holder du på Blokhus strand.

Vester Halne Vej 24 fremstår flot ude såvel som inde og er løbende blevet renoveret med bl.a. nyere stilrent køkken fra 2014 samt vandskuret hvid facade, træværk på husets gavle og belægning og terrasser fra 2017. Senest har sælger fået lavet nyt badeværelse og gæstetoilet fra 2018. Ejendommen fremstår herfor med en flot vandskuret hvid facade, nyere vinduer og døre samt sort Metrobond tag, udskiftet inden for de senere år.

Indendørs fremstår villaen 100% indflytningsklar. Du bydes inden for i rummelig entré/bryggers, renoveret i samme stil som køkkenet. Herfra fordelingsgang der fører dig videre til villaens værelsesafdeling - ligeledes kan du komme direkte ind i det store lyse køkken. Her er blevet åbnet op mellem køkken og opholdsstue, hvilket skaber et pragtfuldt rum, der på naturlig vis danner rammer om familiens aktiviteter - her er masser af lys og mulighed for selv den store familiefest. Selve køkkenet er holdt i hvide stilrene skuffeelementer, tilsat finder du et flot grønt, allergivenligt linoleumsgulv, som giver rummet lidt kant. Køkkenet byder ligeledes på masser af bord- og skuffeplads. Opholdsstuen har masser af møbleringsmuligheder og store vinduespartier mod den vestvendte terrasse. I forlængelse af stuen, adskilt af dobbelt fransk dør, finder du den hyggelige pejsestue - rummet har gulvvarme og er i dag indrettet som stue, men er behovet et ekstra værelse, kan rummet også snildt benyttes på anden vis.

Værelsesafdelingen byder på hele 4 gode værelser - et rummeligt soveværelse og 3 regulære børneværelser. Herudover stort badeværelse og gæstetoilet - begge flot renoveret i samme stil i 2018. Badeværelset er af god størrelse og indeholder både brus og kar - igen perfekt til børnefamilien. Begge rum har elementer fra Modulia, flotte klinker og gulvvarme

Ud over de dejlige terrassemiljøer både i for- og baghave byder ejendommen på hyggelig og letholdelig have - her er generelt en skøn kombination af belægning, terrasser og græsplæne til leg. Herudover anvendelig garage med god plads både til bil og opbevaring, hvis behovet efterspørger dette.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling