Torngårdsparken 13, 9440 Aabybro

STOR FAMILIEVILLA PÅ SKØN BELIGGENHED OG MED STOR NY GARAGE

· Flot og præsentabel "Vendia" villa på hele 180 gode m²
· Dejlige store rum med masser af lysindfald og plads til selv den store familie
· 4 gode soverum og stort badeværelse på begge plan
· Stilrent Svane køkken med nyere vægklinker - åben forbindelse til stue/alrum
· Stor vinkelstue med brændeovn og 2 dobbelt døre til husets have og terrasser
· Skøn, sydvendt terrasse med ny læmur og stort areal flisebelægning fra 2018
· Nyopført dobbelt garage fra 2018 med el-porte samt godt udhus fra 2013
· Pragtfuld stor grund - letholdelig med græs og enkelte frugttræer - ugeneret for indkig
· Beliggende i dejligt børnevenligt område med legeplads og stisystem til skole

Ejendommen er velbeliggende i pænt og præsentabelt villakvarter præget af nyere opførte villaer, stisystemer og grønne området med legeplads mm.. Der er således let og sikker vej via "Banestien" til byens 2 skoler og DGI-Husets faciliteter, som ligger under 10 min. gang fra ejendommen. Der er desuden let adgang til byens store udvalg af faciliteter i form af børnehave/pasningsmuligheder, dagligvareindkøb samt handelsstrøg med diverse shopping og spisesteder.

Aabybro har de sidste 10 år været i rivende udvikling og byder på alt hvad behovet måtte efterspørge i dagligdagen. Her er masser af indkøbs- og shoppingmuligheder samt utallige aktivitetstilbud både for børn og voksne, dels i form af sports- og træningsfaciliteter i forbindelse med byens DGI-hus og stadion, men også i form af sociale arrangementer. Fra ejendommen er der let adgang til hovedvejen mod Aalborg, som ligger under 20 minutters kørsel herfra. Ligeledes let adgang til offentlig transport med gode busforbindelser til bl.a. Aalborg.
Elsker man sommer og strand er der fra Aabybro under 30 minutters kørsel til nogle af landets allerbedste badestrande ved Blokhus og Løkken.

Du bydes velkommen til denne skønne villa via dobbelt gitterport til nyere og velanlagt belægning (2018). Bilen kan parkeres i den 44 m² dobbelt garage, ligeledes nyopført i 2018. Garagen fremstår stilrent i sort vedligeholdelsesfri hardieplank med 2 elporte. Herudover stort to-delt udhus fra 2013 med masser plads til både haveredskaber og diverse opbevaring.

Selve villaen er opført i 2009 og fremstår klassisk med hvidpudset facade, sort tegltag (renset i 2017) og hvide, sprossede vinduer. Villaen ligger skønt på grunden og byder på en dejlig og vedligeholdelsesvenlig kombination af belægning og have. Her er nogle skønne vidder og placeringen gør, at grunden føles dejlig ugeneret.

Du bydes inden for i rummelig entré med fin plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til godt bryggers med god skabs- og opbevaringsplads, godt regulært værelse samt dejligt badeværelse med bruseniche. Senest har sælger udskiftet klinkerne i entré, badeværelse, bryggers og køkken til flotte lysegrå 60 X 60 klinker. Hele ejendommens stueplan samt badeværelse på 1. sal indeholder gulvvarme.

Villaens samlingspunkt er det skønne opholdsrum, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her er masser af lysindfald fra de mange store vinduespartier samt 2 dobbelt døre med udgang til villaens have og solrige terrassemiljøer. Vinkelstuen giver gode møbleringsmuligheder og inddeler naturligt rummet i sofa- og spiseafdeling - her er plads til selv det store spisebord, ligesom der er brændeovn til de kølige efterårsaftener. Køkkenet er fra Svane og fremstår i hvide elementer med en stilren grå bordplade og hvide metrofliser.

1.sal er yderst velindrettet med rummeligt repos og hele 3 gode værelser - 1 stort soveværelse med skydeskabe og altan samt 2 gode børneværelser. Herudover godt stort badeværelse med kar og bruseniche.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling