Ny Kastetvej 20, Vestbyen, 9000 Aalborg

FLOT OG PRÆSENTABEL HERSKABSVILLA VELBELIGGENDE I VESTBYEN

· Stor byvilla på hele 223 etagemeter fordelt på 3 spændende plan
· Velbeliggende i udkanten af Aalborgs hyggelige bydel, 'Vestbyen'
· Skøn grund med pragtfuld have, velanlagt med både terrasser og græsplæne
· Stor herskabelig stue med højt til loftet, fine stukdetaljer og 'Faber' gaspejs
· Flot køkken i åben forbindelse med fantastisk alrum med kig til haven
· Stort badeværelse i stueplan med fritstående svensk badekar
· 3 gode værelser, repos samt rummeligt badeværelse på villaens 1.sal
· Højloftet og anvendelig kælder med 3 gode disponible rum og bryggers
· Smuk og herskabelig ejendom i yderst vedligeholdt stand
· Stor carport/udhus på 76 m², opført af sælger i 2016

Villaen er velbeliggende midt i byen og alligevel på fredelig vej i den ydre del af Aalborgs hyggelig Vestby. Vi er dermed placeret nær alle hverdagens nødvendigheder og med let adgang hertil. I nærområdet finder du bl.a. flere gode indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner - og så ligger vi tæt på både skov, fjord og Aalborg centrum med byens enorme udbud af spisesteder, kulturelle tilbud og shopping for enhver smag og pengepung.

Området byder endvidere på Fitness World, Aalborg Stadion og Haraldslund Svømmehal med flere træningsfaciliteter, café og bibliotek. Derudover er det tæt på det kommende projektbyggeri ved de tidligere Spritfabrikker, hvor der bl.a. er varslet Kunstcenter med det omtalte Cloud City kunstværk, teater, endnu et Street Food område og flere lækre projektbyggerier. Vestre Bådehavn og det nyåbnede Friluftsbad/Vestre Fjordpark ligger ligeledes indenfor gå- og cykelafstand. Ønsker du at nyde nattelivet i Vestbyen kan Café Ulla T klart anbefales - et hyggeligt spisested med udendørsservering i sommerhalvåret og bar med lejlighedsvis livemusik om aftenen. Aalborg Street Food er også i løbet af sommeren 2017 blevet et velbesøgt spisested for byens beboere, hvor man udover spændende mad kan nyde de fine omgivelser og grønne områder langs fjorden og i Fjordparken.

Selve ejendommen fremstår med sine røde sten, rødt tegltag og hvide sprossede vinduer i meget smuk herskabelig stil. Tag og vinduer er skiftet i 2002, ligeledes er ejendommen tilbygget i 2007 - en tilbygning som har tilført ejendommen et pragtfuldt alrum i forlængelse af køkkenet. Senest har sælger fået renoveret kælderen, lavet ny belægning/terrassemiljø i baghaven samt bygget hele 76 m² carport/udhus - alt sammen for ca. 2-3 år siden.

Du bydes velkommen i smuk hall i stueplan med hvidpudsede vægge, klassiske skifer klinker og flot herskabelig trappe til 1.sal. Herefter ledes du via fransk dør ind i den hyggelige og atmosfærefyldte stue. Den store opholdsstue fremstår med højt til glatte hvide lofter med stukdetaljer, lyse plankegulve og hyggelig gaspejs. Stuen ligger mod vest og har derfor et skønt lys indfald. Villaens køkken ligger i tilknytning til stuen - et hyggeligt køkken i hvide stilrene højglans elementer med en rustik træbordplade. Fra køkkenet er der åben forbindelse til tilbygningen, som danner rammer om et pragtfuldt alrum med kig til haven via masser af store vinduespartier, akustikplader i loftet og udgang til hele 2 skønne terrassemiljøer. Til sidst byder stueplan på stort klassisk badeværelse - her bydes på de samme flotte klinker som i entré og køkken og selvfølgelig gulvvarme som resten af etagen. Herudover rummelig bruseniche, væghængt toilet og fritstående svensk badekar.

1. sal er indrettet med 3 gode værelser - 2 gode børneværelser og et dejligt stort soveværelse. Herudover et fint repos, perfekt til den lille kontorplads ellers fælles opholdsareal. Soveværelset byder på stor skabsvæg samt udgang til mindre altan med kig over haven. Herudover fint gæstetoilet med væghængt toilet, indbygget armatur og gulvvarme. Hele 1. salen har fine lyse gulve og glatte lofter - ydermere byder det ene værelse på synlige spær.

Til sidst men ikke mindst byder villaen på en god kælderetage i boligstandard. Kælderen rummer 63 gode m² med mange anvendelsesmuligheder, herunder 3 gode disponible rum. Sælger har renoveret etagen for ca. 2 år siden, hvor der er etableret gulvvarme i hele etagen, bryggerset er renoveret i pæne lyse elementer, el er udskiftet og alle ydrevægge er isoleret.

Grunden er 1.068 m² og anlagt med flisebelagt indkørsel til den dobbelte carport, stor fliseterrasse og skøn letholdelig have med flere hyggekroge. På alle 3 af ejendommens hyggelige terrasser er der masser af muligheder for et skønt udeliv i hele sommerhalvåret - både under fri himmel, men også på den sydvestvendte træterrasse under den store markise, der forlænger både forår- og sensommersæsonen betydeligt.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling