Gormsvej 22, Vejgaard, 9000 Aalborg

VELBELIGGENDE VILLA MED MULIGHED FOR AT SKABE DRØMMEBOLIGEN

· Velholdt 1-plans villa i oprindelig stand - mulighederne er mange
· Ingen lokalplan - mulighed for forøgelse af boligareal op til 240 m²
· Rummelig stue med rig mulighed for at åbne op til køkken-alrum
· 2 soverum og mulighed for etablering af ekstra værelse
· Stemningsfuld, lukket og privat sydvestvendt have
· Velbeliggende i gåafstand til indkøbsmuligheder og skole
· Tæt på Aalborg City og naturskønne områder, herunder Golfparken
· Garage på 27 m²

Villaen er meget attraktivt beliggende på rolig villavej, centralt i Aalborgs populærer bydel 'Vejgaard'. Med beliggenheden på Gormsvej er der let og bekvem afstand til alle dagligdagens nødvendigheder såsom indkøb, skole, daginstitution, offentlig transport eller grønne områder, herunder den velbesøgte Sohngårdsholmpark/Golfpark, som ligger blot 2 min. gang fra ejendommen. Det naturskønne område indbyder til lange gå- eller løbeturer, eller måske et slag golf, eftersom parken byder på golfbane med 6 huller.

Herudover er der kort afstand til den hyggelige Vejgaard Bymidte med lokalt handelsliv - ligeledes den spændende nye Østre Havn med bl.a. indkøb og vandaktiviteter samt Aalborg City, der byder på alt fra hyggeligt gågademiljø, utallige restaurationer, skøn havnefront til mange kulturelle tilbud. Endvidere let adgang til området 'Eternitten', hvor der ligeledes bydes på Fitness World, Leo´s legeland og det nyåbnede GAME Streetmekka Aalborg - et asfalteret gadeidræts- og kulturhus, hvor der kan dyrkes alt fra gadefodbold til Street basket, Street dance, Street art mm. Til sidst kan motorvejen nås på få minutter.

Villaen fremstår i original, men velholdt stand, hvorfor der må påberegnes en gennemgribende renovering, Villaen byder på masser af muligheder, omend du påtænker at bevare de nuværende 103 m², at udvide med en tilbygning - eller måske noget helt tredje? De nuværende kvadratmeter er veldisponeret i 1 plan. Her bydes på oprindeligt køkken, som er velplaceret lige ved siden af villaens vinkelstue, hvilket giver let og tilgængelig mulighed for køkken-alrum. Det kan også være, at du har brug for et ekstra værelse?

Herudover byder villaen på rummelig fordelingsgang, fint soveværelse samt 1 mindre, men regulært værelse. Til sidst badeværelse med brus og bryggers af rigtig god størrelse.

Er beliggenhed vigtig for dig, og er du klar til at tage arbejdshandskerne på? Så kunne Gormsvej 22 helt sikkert være en villa for dig.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling