Engtoftevej 36, Vestbyen, 9000 Aalborg

Åbent hus: 22.09.2019 fra kl. 13:30 til kl. 14:00

PRÆSENTABEL BY-VILLA - GENNEMGRIBENDE RENOVERET UDE SÅVEL SOM INDE

· Flot og vedligeholdt funkisvilla med vinduer fra 1999 og tag fra ca. 2009
· I alt 203 velindrettede etagemeter, herunder 62 m² anvendelig kælder
· Rummelig stue med videre adgang til skøn havestue - masser af lysindfald
· Pænt mindre køkken samt gæstetoilet med gulvvarme fra ca. 2010
· 1. sal med stort badeværelse samt 2 store værelser - det ene med walk-in og altan
· Anvendelig kælder med bryggers og god disponibelt rum/hobby-værelse
· Dejlig aflukket have med hyggelig beplantning og aftensol

Denne spændende villa er beliggende i bynære omgivelser mellem Vestbyen og Hasseris - du befinder dig derfor nær fredeligt kolonihaveområde, rideskole samt med kort afstand til både Aalborg Kridtgrav, Lystbådehavn og Vestre Fjordpark. Ydermere har du alle hverdagens nødvendigheder inden for kort afstand - her kan nævnes alt fra gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner til skov, fjord og Aalborg centrum med byens enorme udbud af spisesteder, kulturelle tilbud og shopping for enhver smag og pengepung.

Området byder endvidere på Fitness World, Aalborg Stadion og Haraldslund Svømmehal med flere træningsfaciliteter, café og bibliotek. Ønsker du at nyde nattelivet i Vestbyen med gåafstand hjem, kan Café Ulla T klart anbefales - et hyggeligt spisested med udendørsservering i sommerhalvåret og bar med lejlighedsvis livemusik om aftenen. Aalborg Street Food er også et af byens velbesøgte spisesteder i sommerhalvåret. Derudover er det tæt på det kommende projektbyggeri ved de tidligere Spritfabrikker, hvor der bl.a. er varslet Kunstcenter med det omtalte Cloud City kunstværk, teater, endnu et Street Food område og flere lækre projektbyggerier.

Ejendommen fremstår yderst præsentabel ude såvel som inde. Facaden fremstår flot i skarp gul, som går godt i spænd med de hvide vinduer og det sorte listetag. Bilen kan du parkere i indkørslen lige foran ejendommen.

Du bydes inden for i rummelig entré med masser af lys, stilrene mørke klinker, flot trappe til 1. sal samt adgang til kælder. Stueplan rummer først og fremmest en dejlig, stor opholdsstue med brændeovn og gode møbleringsmuligheder. Stuen ligger i forbindelse med villaens nydelige køkken samt en pragtfuld havestue - her er derfor masser af plads til både spisebord og sofaarrangement, så I kan samles med familie og venner. Stuerne fremstår med flotte parketgulve, glatte hvide vægge og lofter samt masser af lysindfald fra store vinduespartier. Til sidst indeholder stueplan flot gæstetoilet, renoveret i 2011.

Villaens 1. sal nås nemt via den flotte trappe - trinene fremstår i egetræ og selve trappeløbet er dejligt lyst pga. et stort ovenlysvindue. Denne etage byder på 2 store værelser - soveværelset er nyligt renoveret af sælger og fremstår flot med glatte hvide vægge, stort ovenlysvindue, skabsvæg og adgang til lækkert walk-in samt udgang til skøn sydvendt altan. På denne etage finder du tillige villaens badeværelse - et godt stort rum med masser af albuerum, stort vaskearrangement med god skabsplads samt brusekabine.

Kælderen byder på stort hobby-/multirum senest anvendt af sælger som teenagerværelse. Der er god loftshøjde, fint lysindfald fra vinduespartierne og et utal af anvendelsesmuligheder. Desuden byder kælderen på godt vaskerum/bryggers, uundværligt viktualierum samt disponibelt rum, som tidligere har været anvendt som badeværelse.

Der er skønt nordvestvendt have - dejlig aflukket og letholdelig. En helt lille privat oase midt i byen med fliseterrasse og græsplæne til udendørs leg og hygge.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling