Tovesvej 21, Vejgaard, 9000 Aalborg

TOTALRENOVERET FAMILIEVILLA MED FLOT FINISH - STOR GARAGE PÅ 72 M²

· Stor velindrettet familievilla, gennemrenoveret i 2010
· Så godt som et nyopført hus - kun de voprindelige mursten er bevaret
· Dejligt opholdsrum med stue og køkken-alrum i ét - masser af lysindfald
· Stilrent og tidsløst Invita køkken med masser af skabs- og bordplads
· God plads til den store familie med hele 4 soverum og 2 badeværelser
· Harmonisk materiale valg - samtlige skabsinventar fra Invita
· Terrasse belægning på samlet 240 m² med plads til enhver udendørs begivenhed
· Gode udhuse, carport og unik garagebygning - masser af anvendelsesmuligheder
· Velbeliggende i fredelige omgivelser i attraktive Vejgaard

Denne skønne 1-plans villa på hele 193 m² er velbeliggende på rolig villavej, centralt i Aalborgs attraktive bydel 'Vejgaard'. Med beliggenheden på Tovesvej er der let og bekvem afstand til alle dagligdagens nødvendigheder såsom indkøb, skole, daginstitution, offentlig transport eller grønne områder, herunder den velbesøgte Sohngårdsholmpark, som ligger blot 10 min. gang fra ejendommen. Herudover er der kort afstand til den hyggelige Vejgaard Bymidte med lokalt handelsliv - ligeledes den spændende nye Østre Havn med bl.a. indkøb og vandaktiviteter samt Aalborg City, der byder på alt fra hyggeligt gågademiljø, utallige restaurationer, skøn havnefront til mange kulturelle tilbud. Endvidere let adgang til området 'Eternitten', hvor der ligeledes bydes på Fitness World, Leo´s legeland og det nyåbnede GAME Streetmekka Aalborg - et asfalteret gadeidræts- og kulturhus, hvor der kan dyrkes alt fra gadefodbold til Street basket, Street dance, Street art mm. Til sidst kan motorvejen nås på få minutter.

Ejendommen er i 2010 blevet total ombygget og renoveret fra A - Z, således at kun de oprindelige ydervægge er bevaret. Ejendommen fremstår således med nyere træ/alu vinduer, nyere tagkonstruktion med listetag, ekstra isolering, omfuget facader og flot integreret tilbygning i velvalgt mursten i samme stil som oprindelig facadesten. Dertil kommer nyt el og nyere VVS i hele huset, herunder gulvvarme i både køkken-alrum, bryggers og badeværelser. Der er derfor mere eller mindre tale om et nyt hus fra 2010.

Huset fremstår yderst indbydende med et nænsomt materialevalg og en fin rød tråd gennem hele boligen. Der er indgang via stort bryggers med god skabsplads, hvorefter man ledes ind i husets store opholdsrum, hvor der er plads til selv den helt store familie. Her bydes du på flot, stilrent køkken fra Invita med stor kogeø, masser af skabsplads samt gode hårde hvidevarer. Herfra er der åben forbindelse til alrum/spisestue, der er placeret i åben forbindelse til den store, dejlige opholdsstue med et utal af indretningsmuligheder og direkte udgang til husets skønne vestvendte terrassemiljø. Foruden et dejligt naturligt lysindfald er der fin spotsbelysning i hele opholdsrummet.

Værelsesafdeling med 3 rigtig gode, store værelser - det ene med walk in. Herudover indeholder villaen 2 flotte badeværelser, holdt i samme stilrene stil som resten af villaen. Begge badeværelser fremstår med god bruseniche, væghængt toilet og god skabsplads - ligeledes har det ene spabad. I modsatte ende af villaen ligger endnu et stort værelse - ideelt til teenagerværelse, hjemmekontor, hobbyrum eller lignende.

Samme pertentlige stil du har mødt inde i selve boligen, møder du på ejendommens udearaler. Her bydes du på flot, nyere anlagt indkørsel, som fører til både husets carport og den store garagebygning. Carporten er opført i 2017 i stilfuldt design og velplaceret på grunden, således at de 29 m² carport med 10 m² udhus optager mindst mulig plads og danner en fin afslutning mellem have-/terrassemiljø og indkørsel. Garagen er med sine 72 m² en helt uundværlig bygning for den bil-interesserede mand, familien med mange hobbies, handymanden mm.. Her er der en god loftshøjde, ovenlysvinduer samt brændeovn. Der er således et utal af anvendelsesmuligheder, og det er absolut en garage, som kan gøre enhver mand blød i knæene.

Have er nænsomt anlagt med stor fliseterrasse mod vest med mulighed for sol fra morgen til aften samt plads til selv den helt store grillfest med venner og familie. Dertil kommer dejlig græsplæne område med plads til udendørs leg samt letholdelige højbede med spiræa og stauder. Sælger oplyser, at der er indgået aftale med vestvendt nabo om beplantning af stedsegrøn hæk i skel i god afskærmende højde.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling