Kong Eriks Vej 5, 9000 Aalborg

SMUK OG VELBELIGGENDE HERSKABSEJENDOM MED MANGE MULIGHEDER

· Hele 342 charmerende etagemeter, højt beliggende på Kong Eriks Vej
· Indrettet som to-familiehus, hvilket giver masser af anvendelsesmuligheder
· Smuk og velvedligeholdt rødstensejendom - tag og vinduer fra 2009
· 4 herskabelige plan, renoveret med respekt for ejendommens oprindelige stil
· Højt til loftet og pragtfuld lysindfald på alle beboelsesetager
· Yderst anvendelig underetage med gode disponible rum og god lofthøjde
· Toilet i alle 4 plan, 3 af etagerne ligeledes med bad
· Skøn østvendt altan og intet mindre end pragtfuld privat, vestvendt tagterrasse
· Dejlig have, velanlagt med både terrassemiljø og græsplæne til leg
· Attraktivt beliggende, tæt på bl.a. Aalborg City og Klostermarksskolen

Villaen er velbeliggende midt i byen og alligevel på fredelig og ugeneret vej i det attraktive kvarter Hasseris. Vi er dermed placeret nær alle hverdagens nødvendigheder og med let adgang hertil. I nærområdet finder du bl.a. flere gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skole, herunder Klostermarksskolen. Ligeledes befinder vi os tæt på både skov, fjord og Aalborg centrum med byens enorme udbud af spisesteder, kulturelle tilbud og shopping for enhver smag og pengepung.

Området byder endvidere på Fitness World, Aalborg Stadion og Haraldslund Svømmehal med flere træningsfaciliteter, café og bibliotek. Derudover er området tæt på det kommende projektbyggeri ved de tidligere Spritfabrikker, hvor der bl.a. er varslet Kunstcenter med det omtalte Cloud City kunstværk, teater, endnu et Street Food område og flere lækre projektbyggerier. Vestre Bådehavn, Aalborg Street Food og det nyåbnede Friluftsbad/Vestre Fjordpark ligger ligeledes indenfor gå- og cykelafstand.

Allerede ved første øjekast hersker der ingen tvivl om, at der er tale om en smuk og yderst vedligeholdt ejendom. Ejendommen er opført i 1930 i klassiske røde sten og i 2009 er både tag og vinduer skiftet, således huset nu fremstår flot med rødt tegltag og hvide dannebrogsvinduer. Omkring ejendommen har der været gravet ud og lagt dræn. Sokkel og overdækning ved ejendommens hoveddør er renoveret/etableret i 2012, ligesom carport og østvendt altan er etableret i 2014.

Du bydes inden for i smuk og renoveret hall (2010), hvor den originale trappe fordeler villaens 4 plan. Alle plan er løbende renoveret i sælgers ejertid og fremstår i meget velvedligeholdt stand. På nuværende tidspunkt anvendes ejendommen som 2-familiehus med 2 generationer under samme tag. Her bydes på 2 separate lejligheder + 94 m² god og højloftet kælder. Planløsningen åbner op for mange muligheder, omend du ønsker samme type anvendelse som sælger, ønsker at leje den ene lejlighed ud, som medfinansiering af huslejen, eller måske ønsker at renovere og benytte hele villaen selv - mulighederne er mange.

Du bydes inden for i fordelingsgang med videre adgang til 2 store stuer én suite. Her bydes på masser af lysindfald, pragtfuld karnap og flotte originale plankegulve. I den ene stue finder du ligeledes det originale stukloft. Herudover indeholder denne del af villaen et fint køkken fra 2001, et stort soveværelse med originale og velbevarede skabe samt et mindre badeværelse.

Følg trappen en etage op og kom med ind i den øverste lejlighed i 2 spændende plan. På 1. sal bydes der på stort køkken-alrum etableret i ca. 1995. Her finder du velholdt køkken med masser af skabs- og bordplads, kogeø - hvilket skaber god sammenhæng i rummet, god plads til spisebord og udgang til skøn, østvendt altan. Herudover gæstetoilet fra 2008 og 2 lyse stuer én suite, igen med masser af lysindfald, karnap og flotte plankegulve. Denne etage indbyder for alvor til hyggelige stunder med venner og familie.

2. sal er renoveret i 2006 og du bydes her på loft til kip, synlige bjælker og Junkers skibsparketgulve. Etagen rummer 2 meget store værelser med skabe, pænt badeværelse med neutrale lyse klinker og regulær brusekabine. Til sidst men absolut ikke mindst en pragtfuld vestvendt tagterrasse, hvor solen kan nydes i fulde drag i private omgivelser.

På vej ned i ejendommen underetage kan du smutte en tur ud i haven - her bydes på en dejlig, regulær overkommelig grund, godt fordelt mellem græsbelægning og terrassemiljø. Fra terrassen er der adgang i til 2 udhuse med god plads til opbevaring. Villaens underetage rummer gode disponible rum. Herunder kan nævnes godt værksted, rummeligt vaskerum, originalt men velholdt badeværelse og køkken med adgang til stort disponibelt rum/"værelse".

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling