Peder Barkes Gade 36, City, 9000 Aalborg

SJÆLDENT UDBUDT BYHUS MED PRAGTFULD LILLE SOLGÅRD MOD SYDVEST

· Sjældent udbudt og helt fantastisk beliggenhed i Aalborgs absolutte midtby
· Smukt og stemningsfyldt byhus på 65 veldisponerede m² i velholdt stand
· Dejlig opholdsstue med gode møbleringsmuligheder og gennemgående lysindfald
· Funktionelt køkkenafsnit med udkig til gårdhaven
· Godt regulært klinkebadeværelse med gulvvarme
· God trappe til 1. sal som byder på fantastisk glaskvist og vidunderligt lys
· Plads til både seng, kontorafsnit og garderobe på 1. sal
· Fantastisk gårdhave mod sydvest med plads til spisebord og grill

Peder Barkes Gade er en af Aalborgs mest unikke gader med stemningsfyldte og charmerende byhuse, som sjældent ses udbudt til salg. Gaden er navngivet efter Peder Barke - der i øvrigt igennem byens historie er ukendt - og er anlagt i 1600-årene i Aalborgs østlige udkant. Oprindeligt hed gaden "Peder Barkes Gyde" men den 28. januar 1884 forlænges gaden til Danmarksgade og omdøbes til sin nuværende navn "Peder Barkes Gade". Husene i den charmerende gade er holdt med smukke facader i oprindeligt udtryk og mange fine farvenuancer. Hen over sommeren kan man ofte se facaderne prydet af selvsående stokroser. Hele gaden oser af sjæl og charme.

Peder Barkes Gade er fredeligt beliggende som nabo til Aalborgs gågademiljø samt den smukke Vor Frue Kirke. Vi befinder os i det absolutte centrum af Aalborg og dermed er der gåafstand til masser af shopping, caféer/restauranter, lækkert havnemiljø og flere kulturelle tilbud. Der er ligeledes dejlig kort og nem adgang til banegården og busstationen, såfremt man selv eller ens gæster benytter sig af offentlig transport. Endvidere byder Kildeparken og Karolinelunden på hyggelige stier til en gå - eller løbetur.

Du har måske taget turen op igennem Peder Barkes Gade og set disse fantastiske byhuse, ude fra - nu kan det ene blive dit.

Huset fremstår i flot pudset facade, renoveret med gitterpuds for ca. 4-5 år siden og holdt i fin lyseblå farve. Du bydes velkommen i husets klinkebelagte entré med gulvvarme, hvor der er plads til sko og overtøj samt adgang til husets fine, regulære badeværelse - ligeledes med klinkegulv med gulvvarme, samt med god brus.
Videre adgang til byhusets skønne og stemningsfulde opholdsstue, som har en god rummelighed og fine møbleringsmuligheder. Her er plads til både sofagruppe, spisebord samt masser af vægplads. Køkkenet er placeret i delvis åben forbindelse til stuen og har således let adgang til både spisebord og gårdhaven, hvor du helt oplagt kan nyde en hyggelig dag i solrige og private omgivelser. Køkkenet er minimalistisk indrettet - her i Peder Barkes Gade er kunsten at bo små og godt, men alligevel med hverdagens nødvendigheder. Sælger har derfor indrettet køkkenet således, at der både er plads til en opvaskemaskine og vaskemaskine. Sælger har i sin ejertid lagt korkgulv med el-gulvvarme i køkkenet.

Du ledes via god trappe op til husets 1. sal. Her mødes du at et overraskende åbent og spændende rum med loft til kip og stor glaskvist mod vest, som kan åbnes op som en indbygget "altan". Her på 1. salen er der plads til dobbeltsengen tillige med kontor-afsnit. Garderoben kan opbevares i de 2 dobbelte indbyggede skabe.

Husets gårdhave er af rigtig fin størrelse - her er der plads til både blomsterkrukker, 4 personers bord, grill mm. Der er i sommerperioden sol fra middagstid til sen aften. Der bliver gjort særligt opmærksom på, at hullet i muren ind til naboejendommen bliver tilmuret af sælger i forbindelse med salg af ejendommen.

Du er velkommen til at kontakte os

  • Camilla Stisager

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 7216 1616
  • M: 2526 1616

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling