Bygaden 24F, Gl. Hasseris, 9000 Aalborg

Åbent hus: 22.09.2019 fra kl. 12:45 til kl. 13:15

SMUK SKAGENSVILLA FRA 1998, VELBELIGGNDE FOR ENDEN AF LUKKET VILLAVEJ I GL. HASSERIS

· Flot og præsentabel familievilla på 177 m² fordelt på 2 hyggelige etager
· Gennemgribende renoveret i 2015 - god planløsning
· Stor opholdsstue med et gennemgående lysindfald fra de mange vinduespartier
· Stilfuldt kvalitets snedkerkøkken fra 'Trend Snedkeri' i åben forbindelse til alrum
· Skønt alrum med udgang til solrigt og privat terrassemiljø
· Velindrettet med hele 4 gode soverum og kontor/repos med dejligt kig til haven
· Stort badeværelse på begge etager og funktionelt bryggers i stueplan
· Smuk have - perfekt fordelt mellem græsplæne, blomsterbede og terrasse
· Attraktivt beliggende i rolige og børnevenlige omgivelser
· Rummelig carport og 2 gode udhuse

Boligen er velbeliggende for enden af lukket vej i Gl. Hasseris' attraktive og fredelige villakvarter. Herfra er der kort afstand til skole, Hasseris Gymnasium, offentlig transport samt gode indkøbsmuligheder bl.a. ved Hasseris Bymidte. I området er der et stort velanlagt stisystem som bl.a. fører til store grønne områder, herunder Rotunden, naturområdet ved Sorthøj, Kridtgraven samt Mølleskoven med Zoo. Der er blot 10 minutters kørsel til Aalborg city og City Syd, hvad enten du vælger bilen eller cyklen.

Den smukke Skagensvilla er opført i 1998 og fremstår flot i de klassiske røde sten med rødt tegltag. Ejendommen er opført i solide og gedigne materialer og er ligeledes gennemgribende renoveret i sælgers ejertid både inde og ude. Du bydes velkommen til villaen via præsentabel indkørsel, aflukket og ugeneret for indkig af beplantning og galvaniserede låger opsat af sælger i 2015. Det første møde er med den pragtfulde have - en skøn kombination mellem græsplæne, belægning, hyggekroge og smuk beplantning.

Villaen byder inden for i enten forgang eller bryggers - forgangen byder på trappe til 1. sal, adgang til rummeligt og stilrent badeværelse samt resten af stueplan. Hele stueplan har gulvvarme, flotte plankegulve eller naturfarvede klinker, pudsede vægge og hvidtnede rustiklofter - alt sammen står flot til husets generelle stil. Alrum, køkken og den store opholdsstue befinder sig skønt i forlængelse af hinanden, så familien kan samles, men der stadig er mulighed for at lukke mellem alrum og stue via de smukke franske døre. Køkkenet er skiftet af sælger i 2015 og fremstår i stilrene hvide elementer med flot hvid bordplade. Villaens bryggers er ligeledes renoveret i 2015 i samme elementer, lige såvel som begge badeværelser er moderniseret med ny tilsvarende sanitet, så der er en flot rød tråd gennem hele villaen.

Tag trappen til 1. sal, som er indrettet med 2 rigtig gode børneværelser, kontor/repos samt et godt soveværelse med skabe. Ydermere et stort badeværelse i lyst vinyl med gulvvarme (el) og god bruseniche.

Tilhørende boligen er carport med nybygget integreret udhus på 16 m² samt integreret redskabsrum på 10 m².

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling