Thorvaldsensvej 6, Hasseris, 9000 Aalborg

· Flot og renoveret stueplan med en åben planløsning - renoveret i 2016
· Højt til loftet, synlige loftsbjælker og masser af lysindfald
· Udgang til nyere træterrasse/altan forbundet med den ugeneret have
· Kvalitetskøkken i moderne design - flot kontrast til det store lyse alrum
· 3 gode soverum på 1. sal - de 2 med anvendelige hemse
· Rummeligt badeværelse samt gæstetoilet - toilet på begge plan
· Godt anneks med et utal af anvendelses muligheder
· Attraktiv beliggenhed på fredelig villavej i Indre Hasseris
· Tæt på grønne områder, Kridtgraven, Giraf-legepladsen, indkøb, skole mv.

Skønt beliggende villa på yderst attraktiv beliggenhed midt i Indre Hasseris - let adgang til bl.a. Kridtgraven, Skovdalen, Zoo samt med Hasseris Bymidte inden for gåafstand. I Bymidten finder man et godt udvalg af dagligvareindkøb, bibliotek, apotek og specialbutikker. Blot 75 meter fra ejendommen ligger der børnehave og den hyggelige Giraf legeplads. Der er endvidere kort afstand til skole og gode busforbindelser.

Skal du ind til Aalborg City og alle byens faciliteter, spisesteder og kulturelle tilbud, er der ikke længere, end du kan gå - på ca. 15-20 minutter er du i byens centrum, og på cykel tager det ikke lang tid at komme fra Thorvaldsensvej til midtbyen.

Villaen fremstår med hvidpudset facade, sort skifereternittag og sprossede trævinduer. Indvendigt fremstår villaen i flot, moderniseret stand med et fantastisk åbent opholdsrum i stueplan. Her er der højt til loftet, fine glatte vægge, flot gulv i bredde lyse planker og masser af lysindfald. Selvom rummet er gennemgribende moderniseret er det udført i fin harmoni - kombineret med moderne kontrast - til husets oprindelige stil. Sælgers valg af et mørkt køkken i enkelt design passer perfekt i rummets atmosfære, og det er oprigtigt et skønt rum at opholde sig i. Grundet den åbene planløsning er der et utal af møbleringsmuligheder. Fra alrummet er der udgang til skøn nyere etableret træterrasse af rigtig god størrelse.

I stueplan finder man også et godt, pænt gæstetoilet placeret ved husets hovedentré samt et godt bryggers med plads til vaskesøjle og separat udgang til haven. Fra bryggerset er der ligeledes adgang via lem til husets gamle kartoffelkælder.

Husets etager forbindes via god hvidmalet trappe - her føres du op til mindre repos med videre adgang til de resterende rum. Pænt og regulært badeværelse med hvide klinker, bruseniche og vindue. Ydermere bydes der på 3 rigtig hyggelige soveværelser med loft til kip, synlige loftsbjælker og hvidmalede, oprindelig plankegulve. De 2 børneværelser har adgang til hver sin hems.

Til villaen tilhører endvidere rigtig godt anneks på 27 m², der er yderst anvendeligt til gæsteværelse, værksted, etablering af hjemmekontor eller lignende.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling