Algade 58, 2. TV, City, 9000 Aalborg

SKØN 4 VÆRELSES HERSKABSLEJLIGEHED I CENTRUM AF AALBORG

· Flot og præsentabel ejendom på fredelig beliggenhed i city
· Et stenkast fra gågade og Budolfi Plads, der er under omfattende byfornyelse
· Flot istandsat i perioden ca. 2008-2009 - nye parketgulve i 2015
· Dejligt Invita køkken med god funktionalitet og smukt klinkegulv
· Stort badeværelse med både brus, hjørnekar og vaskemaskine
· 2 pragtfulde stue én suite med højt til loftet og skønt lysindfald fra syd
· 2 gode soveværelser - det ene med skydelågeskab og fransk altan
· Samtlige vinduer i lejligheden er udskiftet i 2008
· Sund og velfungerende ejerforening med styr på drift og økonomi
· Husdyr og udlejning er tilladt

Lejligheden er yderst centralt beliggende med byens pulserende liv lige uden for døren - dog godt isoleret herfra grundet stille ensrettet vej, som inden for kort tid vil blive lukket for gennemgående kørsel, som del af byfornyelsen af Budolfi Plads området. Når du træder uden for døren har du alt, hvad Aalborg by kan tilbyde. Her kan nævnes alt fra kulturliv, shopping i byens gågadenet, stort udvalg af indkøbsmuligheder og havnemiljø. Ligeledes har du et stort udvalg af attraktive restauranter og caféer lige inden for rækkevidde.

Ønsker du, en solskinsdag, at benytte et af byens større grønne områder ligger Kildeparken og Karolinelund inden for bekvem afstand. Dertil skal nævnes, at Budolfi Plads i løbet af 2019 vil fremstå ny og attraktiv i byfornyet form med bl.a. grønt område, der kommer til at sammenbinde byens gågader. Pladsen etableres oven på en offentlig tilgængelig p-kælder, ligeledes etableres butikker, caféer og boliger, der kan være med til at understøtte midtbyens by- og handelsliv.

Ved siden af Budolfi Kirke, på den nuværende parkeringsplads, etableres i stedet en lille park "Lommeparken", som bliver et opholdsområde med legeareal. Kommunens tanker bag parken er et ønske om et grønt sted i byen med plads til leg for børnefamilierne, der bor i byen. I forbindelse med parken etableres en lille smal zone med plads til udeservering for "Paradis Is".
Omdannelsen af Budolfi Plads og Lommeparken forventes gennemført i løbet af 2019.

Selve lejligheden er velbeliggende på 2. sal i flot og præsentabel ejendom "Coldings Gaard" bestående af 6 lejligheder, baghus samt Lån&Spar Bank i stueplan og 1. sal (dermed ingen underboer almindelig arbejdstid). Ejerforeningen er veldrevet, og der er styr på både vedligehold og økonomi. Ligeledes er her en pæn, renoveret trappeopgang med dørtelefon.

Du bydes velkommen i god, klinkebelagt entré med indbygget garderobeskab. Herfra er der videre adgang til multirum, der forbinder lejlighedens øvrige rum. Multirummet har et utal af anvendelsesmuligheder - hjemmekontor, legerum, spisebord eller blot til opsætning af vitrineskab eller lignende, eftersom rummet er praktisk beliggende i tilknytning til lejlighedens åbne køkken. Du ledes helt naturligt ind i lejlighedens 2 skønne stuer, der er forbundet via fransk skydedør. Disse stuer er 2 store og regulære rum med højt til loftet, fin diskret stukdetalje, glatte filtede vægge, almuelister og store vinduespartier med dejligt lysindfald. Den ene stue har endvidere fransk altan med kig ned langs gaden. Begge stuer har rigtig gode møbleringsmuligheder og plads til selv den store familie i både spise- og opholdsstue. Køkkenet er et dejligt, åbent Invita køkken med et godt valg af hårde hvidevarer og fin skabs- og bordplads.

Lejligheden rummer 2 gode soverum på henholdsvis 8 og 17 m². Det største værelse har en god indbygget skabsvæg med skydelåger samt en fin karnap med fransk altan. Badeværelset er af usædvanlig stor størrelse og rummer både bruseniche, spa og plads til vaskemaskine. I lejligheden finder du også et godt pulterrum til diverse opbevaring - her har sælger ligeledes installeret tørretumbler.

Cykelparkering finder du i det lukkede gårdmiljø, ligesom der er brugsret til depotrum i kælderetagen.

Du er velkommen til at kontakte os

  • Camilla Stisager

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 7216 1616
  • M: 2526 1616

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling