Rantzausgade 20, 1. TH, City, 9000 Aalborg

SKØN 3-VÆRELSES CITY LEJLIGHED I FLOT, MODERNISERET STAND

· Flot og indbydende lejlighed med optimalt udnyttet planløsning og højt til loftet
· Omfattende moderniseret i 2014-2015 med nye gulve, åbent køkken mm
· Flot AUBO køkken med god skabs- og bordplads, spiseø samt opvaskemaskine
· Dejligt stuemiljø med masser af møbleringsmuligheder og godt lysindfald
· Fint soveværelse af god størrelse samt godt ekstra værelse/kontor
· Velindrettet, rummeligt badeværelse med god regulær brus og nyere sanitet
· Velfungerende ejerforening med styr på drift og økonomi
· Husdyr tilladt

Lejligheden er beliggende i den attraktive, ensrettede stillevej Rantzausgade som ligger lige midt i Aalborg, med alle byens faciliteter lige rundt om hjørnet. Der er således gåafstand til Kennedy Arkaden, gågadenettet, havnefronten med bl.a. Havnebassin, Nordkraft og Musikkens Hus. Ønsker man at nyde et af byens skønne grønne områder er der let adgang til f.eks. Kildeparken eller Karolinelund. Indkøb finder man nemt ved de nærliggende dagligvarebutikker Menu, Rema1000, Netto og onsdag/lørdag er der torvedag på Frederikstorv, som også byder på diverse frugt og grønt butikker. Parkering i området foregår lettest med den kommunale P-licens. Der er også mulighed for at tilkøbe p-kort til Sauers Plads eller Kennedy.

Du bydes velkommen inden for i denne fine lejlighed via god entré med indbygget garderobeskab og fin plads til modtagelse af gæster. Fra entréen træder du direkte ind i lejlighedens store, skønne og åbne stue/køkken miljø. Her er der højt til loftet, flotte nyere gulve og dejligt lysindfald fra store vinduespartier. Møbleringsmulighederne er mange og der er god plads til selv det store spisebord og flyde-sofaen. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen og byder på et flot, stilrent AUBO køkken i moderne design. Der er helt uundværlig god skabs- og bordplads og en hyggelig barfunktion, som også fungerer godt som hverdags spiseplads.

Derudover byder lejligheden på 2 fine værelser, praktisk placeret i hver sin ende af lejligheden, hvilket gør lejligheden delevenlig eller ideel såfremt der er behov for teenager- eller gæsteværelse. Sidst men ikke mindst godt badeværelse af god størrelse og med regulær bruseniche. Sælger har i sin ejertid opsat ny sanitet og vaskarrangement samt opsat nye klinker i brusenichen.

Vaskefaciliteter finder du i ejerforeningens fælles kælder, hvor der er fint vaske- og tørrerum til fri afbenyttelse. Pt. har ejerforening stillet 3 vaskemaskiner og 1 tørretumbler til rådighed. Til lejligheden hører brugsret til kælderrum til diverse opbevaring.

Der er fint aflukket gårdmiljø med græsplæne, træbeplantning og cykelparkering.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling