Sankelmarksgade 19, 3., City, 9000 Aalborg

FLOT 4-VÆRELSES I SMØRHULLET AF CITY - PRIVAT PARKERING, TAGTERRASSE OG 2 ALTANER

· Yderst velbeliggende i rolige omgivelser i smørhullet af Aalborg City
· Flot renoveret i stilrene materialer, dog med respekt for den oprindelige charme
· Skønt lysindfald, smukke gennemgående plankegulve og indbygget 'Sonos'
· Flot KVIK køkken i hvide elementer, alt i hvidevarer og smuk Zebrano bordplade
· Pragtfuldt og ekstraordinært stort opholdsrum med synlige bjælker
· Rig mulighed for sol på lejlighedens 2 altaner eller den sydvendte tagterrasse
· Stort soveværelse med indbyggede skabe og 2 regulære ekstra værelser
· Flot badeværelse med rummeligt skabsarrangement samt både brus og badekar
· Renoveret ejendom - tag, facade og vinduer i denne lejlighed er skiftet ca. i 2012
· Eksklusiv brugsret til fast parkeringsplads i gården
· God ejerforening med styr på økonomi og vedligeholdelse - husdyr tilladt

Lejligheden er velbeliggende i præsentabel og flot renoveret ejendom på central beliggenhed i Aalborg. Ejendommen gennemgik i ca. 2011-2012 en større renovering, hvor taget blev skiftet, facaden blev renoveret og vinduer i denne lejlighed blev skiftet. Senest er opgangen renoveret, så også denne fremstår flot og indbydende.

Fra lejligheden er der gåafstand til byens pulserende liv med masser af shopping, caféer/restauranter, lækkert havnemiljø og flere kulturelle tilbud. Endvidere byder Kildeparken og Skovdalen på hyggelige stier til en gå - eller løbetur. Der er ligeledes dejlig kort og nem adgang til banegården og busstationen, såfremt du selv eller dine gæster er afhængig af offentlig transport. Parkering er dog intet problem, eftersom du her får en fast parkeringsplads i ejerforeningens gård.

Kom med inden for i den indbydende opgang og tag trappen til 3. sal, hvor du bydes inden for i selve lejligheden. Det første møde er med lejlighedens fordelingsentré, men sko og overtøj kan med fordel efterlades uden for hoveddøren, hvor der kan indrettes garderobe. Lejligheden er indrettet med alle tænkelige fornødenheder og fremstår flot og indbydende. Her er mange fine detaljer og lejligheden er absolut et besøg værd. Bl.a. kan nævnes flotte gennemgående fyrretræsplanker, lagt af sælger i 2013, synlige bjælker, indbygget Sonos og et fantastisk lysindfald i alle rum pga. de mange store vinduer. Generelt er der i lejligheden holdt en meget flot, gennemgående rød tråd, som danner en skøn atmosfære i alle rum.

Opholdsrummet er lejlighedens hjerterum - rummet danner rammen om både køkken og stue samt udgang til både vestvendt altan og sydvendt tagterrasse. Selve køkkenet er fra KVIK og holdt i stilrene hvide skuffeelementer med en smuk Zebrano bordplade og alt i hvidevarer, herunder kan nævnes espressomaskine, pyrolyse ovn og en smart nedsænket emhætte. Køkkenet er meget fint integreret i rummet og den ekstraordinære store kogeø indbyder til hyggelige stunder med venner og familie. Opholdsrummet er ligeledes af meget stor størrelse - her er der både plads til langbordet og den store flyder sofa med plads til hele familien - måske endda også til et kontorafsnit?

Fra opholdsrummet er der udgang til mindre vestvendt altan, men ikke mindst den pragtfulde tagterrasse. Tagterrassen vender mod syd mod ejerforeningens gård og dermed i fredelige og ugenerte omgivelser. Terrassedøren skydes til side og så er der fri passage mellem alrum og tagterasse.

Herudover byder lejligheden på 2 store værelser og meget stort soveværelse med indbyggede, speciallavede skabe. Fra soveværelset er der udgang til endnu en altan, så der er ingen undskyld for ikke at nyde solen. Til sidst indeholder lejligheden mindre bryggers/grovkøkken og flot badeværelse, holdt i naturfarvede klinker, rummeligt skabsarrangement med smuk stenbordplade og både badekar og brus.

Tilhørende til lejligheden er kælderrum på 41 m².

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling