Vesterbro 24, 2. TV, City, 9000 Aalborg

CHARMERENDE HERSKABSLEJLIGHED MED NYERE KØKKEN OG BAD SAMT EGEN P-PLADS

· Stor herskabslejlighed på 108 m² beliggende centralt i byen - ALTAN mod sydøst
· Flotte originale plankegulve, smukke stukdetaljer og fine gamle gerigter
· Pænt nyere køkken i stilrent design med nye flotte vægklinker
· Dejlig altan med åben og ugeneret udsigt over området
· 2 herskabelige stuer med smukke detaljer, skønt lysindfald og lydisolerede ruder
· Stort badeværelse med god bruseniche, el-gulvvarme og vaskesøjle
· Stort soveværelse med indbyggede garderobeskabe og udgang til altan
· Præsentabel ejendom med nyere tag og renoveret forfacade fra 2008
· Egen fast p-plads i aflåst gårdmiljø med nyere el-port
· Husdyr er tilladt

Lejligheden er velbeliggende i præsentabel og velholdt ejendom på central beliggenhed i Aalborg. Fra lejligheden er der gåafstand til byens pulserende liv med masser af shopping, caféer/restauranter, lækkert havnemiljø og flere kulturelle tilbud. Der er ligeledes dejlig kort og nem adgang til banegården og busstationen, såfremt du eller dine gæster er afhængig af offentlig transport. Endvidere indbyder Kildeparken og Skovdalen på hyggelige stier til en gå - eller løbetur.

En detalje der er værd at bemærke ved denne lejlighed er den tilhørende faste parkeringsplads. Med en beliggenhed i smørhullet af City er en p-plads uundværlig, hvis du har bil. Ydermere er p-pladsen beliggende i aflåst baggård med nyere el-port.

Lejligheden fremstår yderst indbydende og er flot renoveret med respekt for lejlighedens oprindelige charmerende og herskabelige stil. Her er højt til de glatte lofter med meget smukke stukdetaljer samt smukke, originale plankegulve. Dette kommer især til sin ret i de to skønne opholdsstuer, der er forbundet via originale franske døre. Stuerne har gode møbleringsmuligheder, og der er plads til både den store sofagruppe og langbordet. Fra stuerne er der dejligt lysindfald fra lydisolerede ruder fra vest.

Flot moderniseret køkken i fine hvide skabselementer, nyere bordplade og moderne vægklinker i grafisk mønster, der skaber en flot kontrast til det ellers stilrene rum. På gulvet finder du vinyl i samme hyggelige stil som klinkerne - er du mere til det stilrene plankegulv, er det bare at fjerne vinylen igen.

Ydermere byder lejligheden på stort regulært soveværelse med gode garderobeskabe samt udgang til god, mindre altan med udsigt over området og de åbne vidder mod Kennedy Arkaden. Til sidst dejligt rummeligt badeværelse, moderniseret i flot moderne stil med smukt mørkt klinkegulv med el-gulvvarme, stor bruseniche samt vaskesøjle.

Lejligheden er beliggende i god ejerforening med professionel administrator. Her er styr på både økonomi og vedligeholdelse. Tag og facade er lavet inden for de sidste 10 år, ligeledes er trappeopgang renoveret med dørtelefon.

Til lejligheden hører brugsret til kælderrum til diverse opbevaring.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling