Herluf Trolles Gade 20, 2. TH, Vestbyen, 9000 Aalborg

Åbent hus: 22.09.2019 fra kl. 14:15 til kl. 14:45

GOD REGULÆR 2'ER MED OPTIMAL PLANLØSNING & NYERE VINDUER MOD SYD

· Dejlig, stemningsfuld lejlighed - klar til indflytning
· Nye vinduer mod syd (2019) samt nyere soveværelsevindue (2013)
· Pragtfuld loftshøjde, dejligt lysindfald og smukke, velholdte plankegulve
· Pænt køkken fra 2012 med både opvaske- og vaskemaskine
· Dejligt, stort soveværelse mod gården med indbygget skydeskab
· Hyggelig opholdsstue med gode møbleringsmuligheder
· Praktisk 2-delt bad og toilet
· Velfungerende ejerforening med styr på økonomi og vedligehold
· Velbeliggende i den attraktive Vestby nær lystbådehavn, indkøb og City
· Udlejning og husdyr er tilladt

Herluf Trolles Gade er beliggende i den utrolige attraktive Vestby, blot 15 minutters gang til Aalborg City og blot en stikvej fra skønt, grønt område som løber langs fjorden og bl.a. byder på Fjordpark og lystbådehavn. Aalborg Vestby byder på alt hvad man kan ønske sig af et godt lokalområde - alt fra gode indkøbsmuligheder, Fitness World, Haraldslund med svømmehal og træningsfaciliteter, cafeer og spisesteder herunder den populære Ulla T med live musik og udendørs servering i sommerhalvåret, takeaway butikker, Aalborg Streetfood og det genåbnede og velbesøgte Friluftsbad. Desuden er der gode muligheder for offentlig transport både i form af bus samt togforbindelse fra Aalborg Vestby Station, som ligeledes
ligger inden for få minutters gang.

Ligeledes er der varslet store forandringer for området med de kommende projektbyggeriet på den tidligere Spritgrund. Her er der bl.a. varslet Kunstcenter med det omtalte Cloud City kunstværk, teater, endnu et Street Food område og flere lækre projektbyggerier.

Herluf Trolles Gade er den perfekte beliggenhed til dig, der ønsker ro i hverdagen og alle byens muligheder lige uden for døren.

Der er indgang fra nydelig trappeopgang til lejlighedens kombinerede entré / fordelingsgang med indbygget skab med plads til overtøjet. Herfra er der adgang til rummeligt køkken med masser af skabsplads og gode arbejdsbetingelser for den glade armatørkok. Køkkenet er fra 2012 og fremstår med pæne, hvide elementer samt vaskemaskine og opvaskemaskine. Dernæst bydes du på rigtig god opholdsstue med skøn rumfornemmelse, højt til pæne glatte lofter med fin stukroset samt skønt lysindfald fra de nye vinduer mod syd. I stuen er du helt ugeneret for indkig, da der er lang afstand til de foranliggende bygninger.

Stort soveværelse i samme stil som opholdsstuen - begge rum med flotte originale plankegulv som går igen i køkken og fordelingsgang. Soveværelset har godt garderobeskab og ligeledes nyere vindue (2013), og der er fint kig til ejerforeningens fine gårdmiljø med græs og træbeplantning. I tilknytning til soveværelset er der adgang til lejlighedens baderum med brus og håndvask. I baderummet er der vindue som giver ekstra udluftsningsmulighed. Lejlighedens toilet er praktisk placeret i forbindelse med fordelingsgangen, hvorfor gæster og besøgende ikke skal igennem soveværelset, og der er tillige mulighed for at komme til selv under kærestens lange brusebade.

Sælger har i sin ejertid udskiftet radiatorer og el/stikkontakter, således at lejligheden fremstår i rigtig god og indflytningsklar stand.

Til lejligheden hører fint kælderrum på 2 m² til diverse opbevaring.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling