Østergravensgade 14, ST., City, 9000 Aalborg

PRAGTFULD BELIGGENDE 2'ER MED DIREKTE UDGANG TIL GÅRDHAVE

· Lys, indbydende lejlighed som oser af hygge og atmosfære
· Optimal planløsning med fuld udnyttelse af pladsen og gode, regulære rum
· Flot HTH spisekøkken fra 2014 med masser af lys og udgang til gårdhave
· Pænt badeværelse, renoveret med gulvvarme i 2005 / HTH skabselement fra 2018
· Hyggelig stue med gode møbleringsmuligheder og fin murstensvæg (hvidmalet)
· Lyst, gårdvendt soveværelse med gode skabe og dejligt stort vinduesparti
· Pæne parketgulve fra 2005 gennemgående i lejligheden
· Velbeliggende i byens absolutte centrum nær gågade og ud til grønt gårdlaug
· God ejerforening med styr på drift og økonomi - professionel administrator

Denne skønne lejlighed er velbeliggende centralt i Aalborg, få meter fra byens gågadenet og direkte til dejligt grønt område - nærmere bestemt i Østergravensgade i den fredelige, østlige del af den absolutte bymidte. Fra lejligheden er der således gåafstand til samtlige af byens faciliteter; alt fra byens pulserende liv med masser af shopping og caféer/restauranter til lækkert havnemiljø, samt flere kulturelle tilbud med Musikkens Hus og Nordkraft lige rundt om hjørnet.

Trods den centrale beliggenhed er der i nærområdet flere grønne områder, der byder på hyggelige stier til en gå- eller løbetur eller solbadning i sommerhalvåret. Her kan bl.a. nævnes Karolinelunden, Østre Anlæg og Kildeparken. Dertil kommer den smukke Aalborg havnepromenade, der er to minutters gang fra lejligheden. Der er endvidere kort og nem adgang til banegården og busstationen, såfremt du selv eller dine gæster er afhængig af offentlig transport. Er man afhængig af egen bil er der mulighed for parkering i området via den kommunale P-licens eller leje af p-plads i bl.a Friis, Nordkraft/Musikkens Hus eller på Sauers Plads. Der er ligeledes mulighed for - efter venteliste - at leje af en af gårdlaugets p-pladser. Dog skal der påregnes længere ventetid, idet disse er meget eftertragtede. Alt i alt en fantastisk beliggenhed i city, hvis lige er vanskelig at finde.

Her har du muligheden for at bosætte dig i byens absolutte centrum - et område med masser af fred og ro - og i en atmosfærefyldt 2-værelses lejlighed som oser af hyggelig stemning. Overalt fremstår lejlighedden pæn, velholdt og løbende opgraderet af sælger. Der er således indgang til entré parti placeret i forbindelse med stuen, hvilket giver en fin afskærmning af sko og overtøj. Opholdsstuen har en rigtig god størrelse og byder på gode møbleringsmuligheder. Herfra er der videre adgang til lejlighedens fine, lyse soveværelse med godt garderobeskab samt masser af lysindfald fra stort vestvendt vinduesparti. Ved siden af soveværelset finder du badeværelset - dejlig praktisk placeret midt i lejligheden. Badeværelset har en god størrelse og er optimalt udnyttet med brus og nyt HTH skabs/vaskarrangement fra 2018. Der er gulvvarme (el) etableret i 2005 i forbindelse med en omfattende renovering af badeværelset.

Sidst, men bestemt ikke mindst, finder du køkkenet - et dejligt rummeligt spisekøkken med nyere køkkenelementer fra 2014, ligeledes fra HTH. Elementerne fremstår stilrent i hvid højglans med en grå bordplade og sorte glaseret klinker. Her er god skabs- og bordplads og selvfølgelig opvaskemaskine. Rummet byder på et fantastisk lysindfald samt direkte udgang til ejerforeningens hyggelige og aflukkede gårdmiljø med stor fliseterrasse og græsplæne. Der er således alle muligheder for at trække udenfor med grill og anden udendørs hygge.

Vaskefaciliteter finder du i ejerforeningens fælles kælder, hvor der også er brugsret til kælderrum til opbevaring. I gårdhaven er opsat overdækning til cykelparkering.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling