Østre Havnegade 42, 9. TV, Østre Havn, 9000 Aalborg

LIEBHAVER- OG UDSIGTS LEJLIGHED I ABSOLUT SÆRKLASSE - 2 P-PLADER I AFLÅST KÆLDER

· Flot og præsentabelt kvalitetsbyggeri fra 2015 på Østre Havn med Musikkens Hus som nabo
· Vidunderligt lysindfald fra alle verdenshjørner via store gulv-til-loft vinduespartier
· Uforstyrret udsigt til fjorden samt kig over hele byen mod syd
· Stor vestvendt altan med rig mulighed for udeliv på toppen af havnen
· Pragtfuldt opholdsrum med køkken-alrum og udsigtsstue med udgang til altanen
· 3 gode soveværelser - det ene med altan - stort luksuriøst badeværelse
· Uundværligt bryggers med vaskefaciliteter, håndvask og god skabsplads
· Elevator til alle etager og aflåst p-kælder med hele 2 private p-pladser
· Flotte anlagte fællesarealer med højbede
· Husdyr er tilladt

Lejligheden er beliggende i det skønne og attraktive Musikhuskvarter, hvor bygningen - der er tegnet af de anerkendte arkitekter Schmidt Hammer Lassen Architects - blev opført som 3. etape, med indflytning i medio 2016. Det er et imponerende byggeri med den absolut bedste beliggenhed på Østre Havn direkte til fjorden. Musikhuskvarteret er beliggende som nabo til Musikkens Hus og har dermed en yderst central beliggenhed i forhold til Aalborgs byliv med gågadenet, spisesteder samt kulturelle tilbud. Der er gåafstand til samtlige byens faciliteter eller rig mulighed for at cykle hertil via havnefronten. Ligeledes let adgang til motorvej i både nord- og sydgående retning.

I dagligdagen tager du blot elevatoren fra parkeringskælderen op på 9. sal, hvor du via indbydende gangareal ledes ind i denne unikke lejligheds entré. Her er der god plads til overtøj og garderobe i den fint integrerede skabsvæg med diskrete skabselementer fra BoForm. I forbindelse med entréen finder du lejlighedens helt uundværlige bryggers - et sjældent set rum i moderne etagebyggeri. I bryggerset er der ligeledes god skabsplads i elementer fra BoForm, vaskesøjle og håndvask, ligesom lejlighedens tekniske installationer og ventilationsanlæg er installeret i et tilhørende teknikrum.

Lejlighedens hjerterum er uden tvivl det pragtfulde opholdsrum med stueafsnit og køkken-alrum. Her drages du af den fuldstændig fantastiske fjordudsigt samt det skønne lysindfald fra de store gulv til loft vinduespartier mod både fjorden og vest. Møbleringsmulighederne er gode og køkkenet fremstår stilrent i hvide elementer med god skabs- og bordplads, sort granitbordplade samt kvalitets hårde hvidevarer. Selve køkkenet er selvfølgelig også et kvalitetskøkken fra BoForm.

Fra stuen er der udgang til lejlighedens store altan, som har skønt sollys fra syd og vest, ligesom altanen ligger fint i læ fra Musikhuskvarterets etape 1. Med en beliggenhed så tæt på vandet kan der selvfølgelig ikke undgås lidt blæst i ny og næ. Dette er der kompenseret for på allerbedste vis ved at inddele en del af altanen i en oplukkelig "udestue" med glaspartier i skydeskinne. Dette giver for alvor giver mulighed for at sidde ude på altanen og nyde udsigten, selvom efterårsblæsten raser. Udestueløsningen forlænger samtidig ude- og grillsæsonen betydeligt både forår og efterår.

Lejligheden byder på hele 3 gode, store soverum, herunder et skønt forældresoveværelse med skabsvæg. Soveværelset har en fantastisk udsigt mod syd over hele Aalborg. De 2 ekstra værelser er af rigtig fin størrelse og det ene har desuden udgang til mindre sydvestvendt altan på 2 m², ligesom værelset også har en vidunderlig udsigt mod syd. Til sidst byder lejligheden på et stort luksuriøst badeværelse med brus, kar og dobbelt håndvask. Der er selvfølgelig gulvvarme.

Til lejligheden hører eksklusiv brugsret til 2 stk. nummereret p-pladser (nr. 73 og 74) samt almindeligt depotrum (gitterrum) til diverse opbevaring. Som en ekstraordinær detalje har lejligheden ligeledes separat, aflåst depotrum på 11 m². Desuden fælles cykelparkering med direkte adgang fra havnefronten.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling