Perikumvej 17, 1. TH, Kornblomstkvarteret, 9000 Aalborg

GOD, STOR 2'ER MED FREMRAGENDE PLANLØSNING OG 2 ALTANER MOD SYD

· 69 veludnyttede m² med spændende "køkken-alrums" løsning etableret af sælger
· Pænt og yderst funktionelt IKEA køkken fra 2011
· Godt stort badeværelse med terrazzo med gulvvarme samt nyt skabselement
· Dejlig opholdsstue af god størrelse - pæne parketgulve og udgang til altan
· Stort soveværelse med dybe skydelågeskabe samt ligeledes udgang til altan
· Overalt pæne glatte, filtede vægge og hvidmalede betonlofter
· Gode parkeringsmuligheder lige udenfor og aflåst cykelparkering i kælderen
· Velfungerende ejerforening med professionel administrator
· Udlejning, forældrekøb og husdyr er tilladt

Lejligheden er yderst velbeliggende på fredelig vej i det dejlige Kornblomstkvarter, der er mest kendetegnet ved sin korte afstand til centrum og City Syd, let adgang til motorvejstilkørsel og skønne skovområder. Området er højtbeliggende, præget af åbne græsplæner og masser af lys, luft og albuerum. Fra kvarteret er der kort afstand til områdets gode indkøbsmuligheder og skoler - ligeledes er der rig mulighed for at benytte det naturskønne område ved Mølleparken og ZOO til bl.a. gå-/ løbeture, mountainbike, luftning af hunde mm.

Hverdagens indkøb klares let i den lokale SPAR eller i de nærliggende supermarkeder Netto og Fakta, der ligeledes ligger inden for gåafstand. Yderligere er der let adgang til områdets populære bager (Bauns Bageri på Vestre Alle) samt bl.a. diverse speciel forretninger i Hasseris Bymidte. Til sidst ligger Aalborg Midtby inden for blot 5 minutters kørsel eller 15 minutter på cykel. Er man afhængig af offentlig transport eller motorvejstilkørsel er der blot 2 minutters afstand til begge dele.

Der er adgang til lejligheden fra pæn og præsentabel trappeopgang hvorfra der er indgang til god praktisk entré med godt lysindfald og smart integreret opbevaringsløsning. Herfra ledes man helt naturligt ind i lejlighedens store spisekøkken med IKEA køkken fra 2011 i hvide, moderne elementer og rigtig god skabsplads. I køkkenet har sælger etableret en genial spiseplads med indbyggede bænke med opbevaringsmulighed - en rigtig hyggekrog for familie og venner. Mellem spisepladsen og entre er der indsat et glasparti, således at spisepladsen er fint integreret i lejligheden og samtidig får entreen et dejligt, naturligt lysindfald.

Stuen er sydvendt og ligeledes med dejligt lysindfald fra stort vinduesparti med udgang til altanen. Møbleringsmuligheder er gode og der er plads til selv den helt store sofagruppe. Der er pænt parketgulv og fine glatte, filtede vægge, hvilket er gennemgående i hele lejligheden. I forbindelse med stuen ligger lejlighedens rummelige soveværelse med skøn integreret skabsvæg med skydelåger samt udgang til endnu en altan mod syd.

Badeværelset er holdt i den pæne originale stil med terrazzo gulv med gulvvarme og hvid slagterklinke, der stadig er moderne. Der er god stor bruseniche samt helt nyt vask-/skabsarrangement.

Til ejerforeningen hører store grønne græsplæner og en fælles solgård med picnicborde, som frit kan benyttes af ejerforeningens beboere til en hyggelig grill aften eller lignende. Der er fælles vaskekælder, tørrerum samt aflåst cykelparkering. Hver lejlighed har adgang til eget kælderrum til diverse opbevaring. Derudover er der mulighed for - efter venteliste - at leje et stort hobby-/depotrum i kælderen for et fast beløb pr mdr. (anslået kr. 280,- pr mdr. i 2019).

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling