Skipper Clements Gade 1, 2. TH, City, 9000 Aalborg

CHARMERENDE CITY LEJLIGHED I FLOT MODERNISERET STAND

· Herskabelig og atmosfærefyldt 3'er i byens absolutte centrum
· Gennemgribende moderniseret i perioden 2011-2012
· Flot og funktionelt køkken med åben forbindelse til det store opholdsrum
· Lækkert badeværelse med brus og kombi vaske/tørre maskine
· Stor pragtfuld stue med skønt lysindfald og hyggeligt spisebords område
· Rummeligt soveværelse med indbyggede skabe samt ekstra værelse/kontor
· Flot ejendom og velfungerende ejerforening med styr på økonomien
· Mulighed for leje af p-plads efter venteliste (5 p-pladser til 8 lejligheder)
· Skøn fælles have - en rigtig lille, ugeneret oase få meter fra gågaden

Lejligheden er beliggende i den attraktive, ensrettede gade Skipper Clements Gade, som ligger parallelt med gågaden og som en fredelig sidegade mellem Mølleplads og Boulevarden. Du befinder dig således midt i Aalborg, med alle byens faciliteter lige rundt om hjørnet og alligevel i rolige omgivelser. Der er blot et stenkast til gågadenettet og byens caféliv/restauranter samt gåafstand til Kennedy Arkaden og havnefronten med bl.a. havnebassin, Nordkraft og Musikkens Hus. Ønsker du at nyde et af byens skønne grønne områder, er der ligeledes let adgang til f.eks. Kildeparken eller Karolinelund. Indkøb finder du nemt ved de nærliggende dagligvarebutikker Føtex, Salling, Menu, Rema1000, Netto mm. og onsdag/lørdag er der torvedag på Frederikstorv, som også byder på diverse frugt og grønt butikker.

Ejerforening tilbyder mulighed for parkering i form af 5 p-pladser som kan lejes af ejerforeningens beboere efter venteliste. Indtil ledig p-plads forekommer er der mulighed for parkering i området, som lettest foregår med den kommunale P-licens. Der er også mulighed for at tilkøbe p-kort til evt. Sauers Plads eller Kennedy.

Lejligheden er gennemgribende renoveret i 2011-2012 og fremstår derfor lys og indbydende med et flot moderne og harmonisk materialevalg, hvilket tillige har en fin sammenhæng til lejlighedens oprindelig byggestil og charme. Overalt er der et dejligt lysindfald og højt til loftet med skøn rummelighed til følge. Lejligheden indeholder indgang til rummelig entré med plads til garderobe og smart delvis åbning til køkken og opholdsrum. Køkkenet et pænt IKEA køkken med god skabs- og bordplads samt udkig til gårdhaven, byen med Salling Rooftop, som et af de store blikfang. Køkkenet er placeret i åben forbindelse til lejlighedens store opholdsrum, som har en skøn pladsfordeling med hyggeligt spiseområde samt lyst opholdsstuen område med plads til selv den store sofagruppe.

Der er stort soveværelse med indbyggede skabe samt etableret endnu et værelse - ideelt til kontor, gæste- og børneværelse. Badeværelset fremstår dejligt rummeligt med god regulær bruseniche samt uundværlig vaskefacilitet.

Ejerforenings beboere har brugsret til et dejligt grønt fælles areal udlagt til hyggelig have med mulighed for grill, solbadning, afslapning i solen mm. Haven vedligeholdes af ansat havemand og har været flittigt benyttet af sælger i deres ejertid. Det er en rigtig skøn lille oase midt i byen.

Ejerforeningen har tidligere været i dialog om muligheden for opsætning af altaner og der var dengang positiv stemning herfor, såfremt kommunal tilladelse indhentes og altanerne betales som egenbetaling af de respektive interesserede ejere. For nærmere info herom kontakt venligst medvirkende ejendomsmægler.

Du er velkommen til at kontakte os

  • Camilla Stisager

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 7216 1616
  • M: 2526 1616

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling