Vangs Alle 8, 3. TH, 9000 Aalborg

ATTRAKTIVT BELIGGENDE 3'ER MED ALTAN OG UDSIGT OVER ØSTRE ANLÆG

· Pragtfuldt beliggende i populær ejerforening - lave fællesudgifter
· Velholdt ejendom - elevator og gode parkeringsmuligheder
· Højt beliggende - skønt lysindfald og udsigt over park og sø
· Optimalt udnyttet med rummelig stue og 2 regulære værelser
· Udgang til dejlig sydøstvendt altan med kig over Østre Anlæg
· Stilrent køkken fra 2010 med skøn udsigt mod Aalborg Centrum
· Rummeligt badeværelse, renoveret i 2013 - gulvvarme
· Anvendeligt 11 m² tidligere ungpigeværelse på 5. sal
· Husdyr og udlejning tilladt

Fantastisk placeret op tilØstre Anlæg i mellem Aalborg City og Øgadekvarteret finder du denne skønne lejlighed. Du befinder dig dermed tæt på alt hvad behovet måtte efterspørge, omend der er tale om dagligvarebutikker, grønne områder, havnemiljøet eller Aalborgs hyggelige gågadenet. Ligeledes er der let adgang til busforbindelser eller motorvejstilkørsel.

Lejligheden er beliggende i velholdt og klassisk rødstensejendom med elevator. Bag ejendommen har ejerforeningen masser af p-pladser, der frit kan benyttes af beboerne efter 'først til mølle' princippet via p-licens. Selve ejerforeningen er yderst veletableret samt professionelt administreret.

Når bilen er parkeret kan du let og smertefrit komme til lejlighedens hoveddør på 3. sal via elevatoren. Du bydes indenfor via rummelig fordelingsentré, der giver god plads til sko og overtøj - ligeledes er der installeret vaskefaciliteter bag skydeskabe. Lejligheden er yderst veldisponeret og byder, pga. sin beliggenhed på 3. sal., på en pragtfuld udsigt og et skønt lysindfald. Stuen er af god størrelse - meget møbleringsvenlig og med udgang til god sydøstvendt altan med rig mulighed for at nyde de lune sommeraftener og kigget over Østre Anlægs rekreative arealer.

Herudover bydes du på stilrent køkken fra 2010, holdt i hvide højglans elementer og med god skabs- og bordplads. Fra køkkenet er der ligeledes masser af vidder og godt kig mod Aalborg midtby. Badeværelset er renoveret i 2013 og fremstår lyst og venligt med pudsede vægge, neutrale klinker på gulv og i bruseniche. Brusenichen dannes af praktiske glas brusevægge, der medfører optimalt udnyttelse af pladsen på badeværelset.

Til sidst 2 rummelige og reelle værelser - et stort soveværelse med skydelågeskabe samt et godt ekstra værelse, ligeledes med skabe. Lejligheden er derfor perfekt til dig, der har brug for et godt ekstra værelse til kontor, børneværelse eller lignende, men også oplagt til delelejlighed. Udover lejlighedens 2 værelser tilhører et godt værelse på 11 m² på 5. sal med adgang til fælles køkken og bad.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling