Hasserisgade 1, 3. TH, City, 9000 Aalborg

TOTALRENOVERET HERSKABSLEJLIGHED TIL DEN STIL- OG KVALITETSBEVIDSTE KØBER

· Gennemgribende renoveret i 2019 i moderne design og med mange lækre detaljer
· Nye vinduer overalt og således godt både lyd- og varmeisoleret
· Nyt el og VVS, flotte gipslofter med akustikplader, spots med lysdæmpere mm.
· Gennemgående smukke gulve i sildeben og rå murstensvægge med nye fuger
· En flot og gennemført kombination af herskabsstil og New Yorker design
· Skøn rumfornemmelse med højt til loftet og store lyse rum - helt uden spildplads
· Sydvestvendt altan med skønt kig til Aalborgtårnet og Mølleskoven
· Flot renoveret HTH køkken med nye låger, sokkelskuffer og sort silkeblød bordplade
· Lækkert badeværelse med gulvvarme og god brus med unidrain og rainshower
· Velfungerende ejerforening med styr på økonomien - professionel administrator
· Husdyr og udlejning er tilladt

Lejligheden er velbeliggende i præsentabel ejendom på central beliggenhed i Aalborg. Fra lejligheden er der gåafstand til byens pulserende liv med masser af shopping, caféer/restauranter, lækkert havnemiljø og flere kulturelle tilbud. Der er ligeledes dejlig kort og nem adgang til banegården og busstationen, såfremt du selv eller dine gæster er afhængig af offentlig transport. Endvidere indbyder Kildeparken og Skovdalen på hyggelige stier til en gå - eller løbetur.

Der er adgang til lejligheden fra nydelig trappeopgang med albumrum og behageligt trappeløb, så de 3 etager alene føles som et snuptag. Her byder lejligheden velkommen i lys, rummelig entré med fin plads til sko og overtøj samt åben forbindelse til det flotte køkken. Værd at bemærke i entréen er også den smukke panelvæg i egetræ, som er smukt integreret i den rå, moderne stil som er gennemgående i lejligheden. Køkkenet er et godt gedigent kvalitetskøkken fra HTH, som har fået et gevaldigt 'facelift' med stilrene hvide, grebsfri skabslåger, flot kontrastfyldt bordplade med nedsænket håndvask, integreret køle/frys, opvaskemaskine samt sokkelskuffer til ekstra opbevaring. Fra køkkenet er der udgang til lejlighedens altan, der vender mod sydvest således at solen kan nydes til fulde efter en endt arbejdsdag.

Dejlig opholdsstue med gode møbleringsmuligheder og plads til både sofagruppe og spisebord. Stuen er også præget af de rå murstensvægge, som giver en helt fantastisk og gennemgående stemning i hele lejligheden. Lejligheden byder dernæst på et lækkert badeværelse i moderne design, ligeledes med rå detajler fint kombineret med en stilren, tidløs klinke med gulvvarme - herudover et nydeligt skabsarrangement med porcelænsvask. Der er god regulær bruseniche med unidrain og rainshower, for ikke at forglemme oplukkeligt vindue for ekstra udluftningsmulighed. Til sidst bydes du på et stort soveværelse med 5 meter lang skabsvæg med skydelåger, således at der er plads til at indrette til selv den helt store garderobe.

Til lejligheden hører godt loftsrum på 10 m², som er yderst anvendeligt til gæsteværelse, hobberum, hjemmekontor eller lignende. Loftsrummet har fint originalt plankegulv samt nyt vindue, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt.
I kælderen er der 2 m² tremmerum til diverse opbevaring. Fælles vaskefaciliter finder du på 5. sal, hvor der er vaske- og tørrerum til fri afbenyttelse.

Har du egen bil og er afhængig af parkering, er der gennem Aalborg Kommune mulighed for at blive skrevet op til en parkeringsplads i parkeringskælderen, der ligger under bygningen og med indkørsel i baggården. Der er endvidere mulighed for at købe p-tilladelse til parkeringspladsen ved Aalborg Kongress og Kulturcenter, og som ligger indenfor 2 minutters gang fra lejligheden.

Du er velkommen til at kontakte os

  • Camilla Stisager

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 7216 1616
  • M: 2526 1616

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling