Vesterbrogade 24, 4. TH, 9400 Nørresundby

HÅNDVÆRKERPROJEKT MED MULIGHED FOR INDDRAGELSE AF 24 M² LOFTRUM

· Velbeliggende centralt i Nørresundby, tæt på alt behovet efterspørger
· Højt placeret på 4. sal i velholdt rødstensejendom
· Lejlighed med mange muligheder - perfekt til gør-det-selv-manden
· Tilhørende 24 m² loftrum, der kan inddrages til lejligheden
· Stue med karnap og fint kig mod fjorden - parketgulv
· Ældre køkken og rummeligt badeværelse med brus
· Veletableret ejerforening med styr på økonomi og vedligehold
· Mulighed for parkering i gården via venteliste
· Husdyr og udlejning tilladt

Midt i hjertet af Nørresundby finder du Vesterbrogade 24 - lejligheden er velbeliggende tæt på den nye flotte havnefront, Strandparken samt diverse indkøb lige rundt om hjørnet, som bl.a byder på Føtex, Matas, Imerco, Sport 24, Nadias mv. På den anden side af vejen finder du REMA1000 og Nørresundbys hyggelige gågade. Følger du havnefronten er der gode cykelruter mod skønne grønne områder med legepladser og mulighed for picnic og afslapningen i Strandparken. Aalborg City nås inden for få minutter, enten via Limfjordsbroen eller den nye kulturbro, hvor du kan komme til Aalborg Vestby, herunder Vestre Fjordpark og Lystbådehavnen.

Fra lejligheden er der kort afstand til offentlig transport. Busstoppestedet er mildest talt lige uden for døren, hvor der er gode forbindelser til Aalborg Centrum og eksempelvis Aalborg Universitet kan nås inden for en god halv time - derudover finder du Lindholm Station knap 1,5 km. fra lejligheden.

Der er tale om en yderst veletableret ejerforening med styr på både økonomi og vedligehold.

Velkommen til 4. sal. hvor du finder denne lejlighed. Lejligheden trænger til en kærlig hånd, men giver dig muligheden for at få lige netop den lejlighed, du drømmer om i hjertet af Nørresundby. Lejligheden byder på nuværende tidspunkt på stue med hyggelig kvist, som giver et dejligt lysindfald - her er nogle skønne vidder mod syd og Limfjorden. Herudpver soveværelse, ældre køkken og rummeligt badeværelse med terrazzogulv. I stue, gang og soveværelse er der det oprindelige parketgulv. Fra fordelingsgangen er der udgang til lille altan, hvor der er frit udsyn over hele Nørresundby midtby. Det der gør lejligheden rigtig spændende er det store tilhørende loftrum på 24 m² - rummet giver masser af muligheder til lejligheden, hvad enten du ønsker loft til kip, en stor hems - måske endda ønsker at søge om en tagterrasse? Mulighederne er mange.

Her har du muligheden for at skabe drømmelejligheden i centrum af Nørresundby.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling