Herluf Trolles Gade 17, 3. TH, Vestbyen, 9000 Aalborg

Åbent hus: 22.09.2019 fra kl. 13:30 til kl. 14:00

VELDISPONERET 2'ER MED SKØNT LYSINDFALD OG HYGGELIG ATMOSFÆRE

· Velbeliggende på 3. sal med skønt udkig fra store vinduespartier
· Yderst velholdt med sin charmerende, originale charme
· Pragtfuld loftshøjde, pæn stukdetalje og flotte plankegulve
· Nydeligt køkken med både opvaskemaskine og nyere vaskesøjle
· Hyggelig opholdsstue med gode møbleringsmuligheder
· Dejligt, rummeligt soveværelse med skøn fransk altan mod syd
· Lille, men godt badeværelse med spotsbelysning
· Velfungerende ejerforening med styr på økonomi og vedligehold
· Velbeliggende i den attraktive Vestby nær lystbådehavn, indkøb og City
· Udlejning er tilladt

Herluf Trolles Gade 17 er beliggende i den utrolige attraktive Vestby, blot 15 minutters gang til Aalborg City og blot en stikvej fra skønt, grønt område som løber langs fjorden og bl.a. byder på Fjordpark og lystbådehavn. Aalborg Vestby byder på alt hvad man kan ønske sig af et godt lokalområde - alt fra gode indkøbsmuligheder, Fitness World, Haraldslund med svømmehal og træningsfaciliteter, cafeer og spisesteder herunder den populære Ulla T med live musik og udendørs servering i sommerhalvåret, takeaway butikker, Aalborg Streetfood og det genåbnede og velbesøgte Friluftsbad.

Desuden er der gode muligheder for offentlig transport både i form af bus samt togforbindelse fra Aalborg Vestby Station, som ligeledes ligger inden for få minutters gang. Ligeledes er der varslet store forandringer for området med de kommende projektbyggeriet på den tidligere Spritgrund. Her er der bl.a. varslet Kunstcenter med det omtalte Cloud City kunstværk, teater, endnu et Street Food område og flere lækre projektbyggerier.

Herluf Trolles Gade er den perfekte beliggenhed til dig, der ønsker ro i hverdagen og alle byens muligheder lige uden for døren. Lejligheden er beliggende i pæn og præsentabel ejendom med styr på både drift og økonomi. Vedligeholdelsesstanden er god, og det kan nævnes, at ejerforeningen senest i 2017 har malet trappeopgangen samt udskiftet fælles vinduer og døre. Herudover er der i 2016 er blevet installeret nye vand- og varmemålere i alle lejligheder samt installeret nyt fælles varmeanlæg i kælderen.

Der er indgang til lejligheden via nydelig, aflåst trappeopgang med dørtelefon. Du bydes inden for i entré med fin plads til hverdagsovertøjet og funktion som fordelingsgang med adgang til lejlighedens øvrige rum. Dejlig opholdsstue med pragtfuldt lysindfald fra stort vinduesparti samt gode møbleringsmuligheder med plads til både sofa og spisebord. Soveværelset er af rigtig god størrelse og byder på god skabsplads og fransk altan, der bidrager til ligeså et skønt lysindfald her som i resten af lejligheden.

Pænt og velholdt køkken fra, holdt i hvide elementer med god skabs- og bordplads. I køkkenet er der installeret både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så du har alle fornødenheder i selve lejligheden. Badeværelset fremstår velholdt og praktisk i klassiske hvide klinker.

Overalt i lejligheder er der en harmonisk, gennemgående stil med skøn loftshøjde og pæne, glatte lofter samt smukke, originale og meget velholdte plankegulve.

Til ejendommen hører fint gårdmiljø, cykelkælder samt fælles vaske-/tørrerum i kælderen.

Du er velkommen til at kontakte os

  • Camilla Stisager

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 7216 1616
  • M: 2526 1616

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling