Estlandsgade 9, ST. TV, Øgadekvarteret, 9000 Aalborg

LÆKKER 2'ER - TOTALRENOVERET i 2013 MED NY, OPTIMERET PLANLØSNING

· 100% veludnyttede m² helt uden spildplads og med god opbevaringsplads
· Dejlige, lyse rum med en god rumfornemmelse og lækkert materialevalg
· Nyere åbent køkken fra 2013 med god bord- og skabsplads
· Kombineret opholdsrum med plads til sofa og mindre spisebord
· Dejligt, stort soveværelse mod gården med plads til skabsvæg
· Stort badeværelse, ligeledes fra 2013 med gulvvarme og bruseniche
· Pragtfuldt gårdmiljø med rig mulighed for udendørs ophold
· Kort afstand til City, havnefront og grønne områder
· Udlejning og husdyr er tilladt - ideel til forældrekøb

Lejligheden er velbeliggende mellem Øgadekvarteret og Østre Havn - et område der de seneste år har været i stor udvikling. Musikhuskvarteret består af imponerende nyere byggerier, herunder Musikkens Hus, der byder på utallige kulturelle arrangementer året rundt. Ikke mindst indbyder havnefronten til lange gåture, fiskeri, picnic med vennerne, udendørs streetsports aktiviteter og aktiviteter på vandet - sejlads, paddleboard og kabelbanen.

Området byder ligeledes på flere dagligvarebutikker, herunder den nyåbnede MENU og REMA1000, ligeledes det skønne grønne område 'Østre Anlæg', som benyttes flittigt af områdets beboere. Lejligheden ligger tillige velplaceret i forhold til Aalborgs byliv med gågadenet, spisesteder og grønne områder samt let adgang til offentlig transport til byens studiesteder og motorvej i både nord- og sydgående retning.

Lejligheden er beliggende i pæn og nyere ejendom fra 2005 og er en del af en veletableret og veldrevet, større ejerforening med styr på økonomi og vedligeholdelse. Det er i ejerforeningen både tilladt at udleje og holde husdyr. Selve lejligheden befinder sig i stueplan der mod vejen er højt hævet, fri for indkig og med dejligt lysindfald. I gården er der masser af plads til udendørs hygge med terrassemiljø og fælles haveborde. I ejendommen er der elevatoren til alle etager, aflåst trappeopgang med dørtelefon samt god kælder med private depotrum til diverse opbevaring.

Lejligheden fremstår yderst indbydende og i flot, indflytningsklar stand. Der er indgang til en åben entré løsning med garderobeskabe placeret i direkte forbindelse med lejlighedens usædvanlig gode køkkenløsning, hvor sælger i 2013 har åbnet op til opholdsrummet og etableret et velintegreret køkken i flot, moderne design. Dette giver gode opbevaringsløsninger og et fuld anvendeligt køkken, omend man er den den store amatør kok eller ej. Ligeledes har den åbne planløsning medført en dejlig rumfornemmelse, et moderne udtryk og skønt lysindfald fra det store vinduesparti mod sydøst. Sælger har i dag indrettet opholdsrummet til en spisestue, der er dog også muligheder for at indrette sofa/tv-stue og samtidig beholde et mindre spisebord.

Dejlig stort og regulært soveværelse, ligeledes med stort vinduesparti og god plads til garderobeskabe og lille kontorafsnit. Fra soveværelset er der adgang til lejlighedens dejlige badeværelse fra 2013, med god bruseniche og gulvvarme.

Vaskefaciliteter finder du i kælderen, hvor der ligger et fælles vaskerum.

Du er velkommen til at kontakte os

  • Camilla Stisager

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 7216 1616
  • M: 2526 1616

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling