Danmarksgade 69A, ST. TV, City, 9000 Aalborg

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR 2-VÆRELSES I MIDTBYEN

· Flot og velindrettet begynder lejlighed - ideel til forældrekøb
· God planløsning med dejlig opholdsstue og stort soveværelse
· Pænt køkken renoveret af sælger i 2015/2016
· Rummeligt badeværelse med god regulær bruseniche
· Brugsret til stort hobby-/kælderrum på 14 m² med indlagt varme
· Husdyr og udlejning er tilladt
· Velfungerende ejerforening med styr på drift og økonomi
· Centralt beliggende i smørhullet af Aalborg City

Lejligheden er velbeliggende centralt i Aalborg, nær Frederiks Torv og byens gågadenet - nærmere bestemt i den fredelige, østlige del af Danmarksgade. Fra lejligheden er der således gåafstand til samtlige af byens faciliteter; alt fra byens pulserende liv med masser af shopping og caféer/restauranter til lækkert havnemiljø, samt flere kulturelle tilbud med Musikkens Hus og Nordkraft lige rundt om hjørnet. Trods den centrale beliggenhed er der i nærområdet flere grønne områder, der byder på hyggelige stier til en gå- eller løbetur eller solbadning i sommerhalvåret. Her kan bl.a. nævnes Karolinelunden, Østre Anlæg og Kildeparken. Dertil kommer den smukke Aalborg havnepromenade, der er to minutters gang fra lejligheden. Der er endvidere kort og nem adgang til banegården og busstationen, såfremt du selv eller dine gæster er afhængig af offentlig transport. En bedre beliggenhed i Aalborg er svær at finde.

Der er her tale om en rigtig god 2-værelses lejlighed med en regulær og optimal planløsning. Du bydes inden for i entréen, hvor der er fin plads til overtøj og sko i nyere skabe fra 2015. Herudover er der pæne, nyere glatte lofter med spots belysning. De nyere lofter er ført videre ind i både køkken og badeværelse. Selve køkkenet fremstår pænt og nydeligt i lyse elementer med god skabs- og bordplads. Badeværelset er usædvanligt godt med pænt, moderne materialevalg og en god regulær bruseniche.

Lejlighedens opholdsstue er holdt i samme stil som resten af lejligheden med højt til loftet og flotte, originale plankegulve. Her er gode møbleringsmuligheder med både plads til spisebord og sofa/TV stue og der bydes på en rustik, hvidmalet murstensvæg/skalmur, som står i fin kontrakt til lejlighedens oprindelig stil og charme. Til sidst stort soveværelse med nyere skydelågeskab med god plads til selv den helt store garderobe.

Lejligheden er beliggende i en højtbeliggende stueetage, således at du er fri for indkig og gener fra både fodgængere, cykellister og biler. Det er derfor en optimal beliggenhed, såfremt du ikke ønsker besværet med for mange trappe, og gerne vil have let adgang til baggård, vaskekælder og det gode, yderst anvendelig kælderrum på 14 m², som sælger i dag benytter som hobbyrum/ kontor.

I området er der gode parkeringsmuligheder med p-licens eller leje af P-plads på Sauers Plads. Cykler kan parkeres i baggården under overdækning.

Du er velkommen til at kontakte os

  • Camilla Stisager

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 7216 1616
  • M: 2526 1616

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling