Vesterbro 39, ST. TV, 9000 Aalborg

GOD 3'ER MED 2 REGULÆRE SOVERUM - FLOT RENOVERET I 2016

· Ugeneret beliggende med vinduespartier mod Kirkegårdsgade
· Flot renoveret - plankegulv, glatte vægge og lofter, spotsbelysning og rå murstensvæg
· Velindrettet med 2 gode soveværelser (delevenlig) samt møblerbar stue
· Dejlig loftshøjde og rumfornemmelse - fremstår med en gennemgående moderne stil
· Stilrent IKEA køkken fra 2016 - god opbevaringsplads og vaskemaskine
· Rummeligt badeværelse med separat bruseplads og gulvvarme
· Lave fællesudgifter og velfungerende ejerforening med professionel administrator
· Beliggende med samtlige byens faciliteter inden for gåafstand og nær grønne områder
· Udlejning og husdyr er tilladt

Lejligheden er velbeliggende ud mod stille stikvej på central beliggenhed i Aalborg. Fra lejligheden er der gåafstand til byens pulserende liv med masser af shopping, dagligvareindkøb, caféer/restauranter, lækkert havnemiljø og flere kulturelle tilbud. Der er ligeledes dejlig kort og nem adgang til banegården og busstationen, såfremt du eller dine gæster er afhængig af offentlig transport. Ligeledes gode parkeringsmuligheder i nærområdet - både på offentlig parkeringsplads i Kirkegårdsgade, langs Almen Kirkegård og ved Aalborg Kongres og Kulturcenter. Endvidere indbyder Kildeparken og Skovdalen på hyggelige stier til en gå - eller løbetur.

Lejligheden fremstår i pæn og indflytningsklar stand - her er en gennemgående moderne stil, efter lejligheden i 2016 er blevet omfattende renoveret. Her blev der lagt fine nye plankegulve i fyrretræ, lavet glatte vægge og lofter med spotsbelysning, isat IKEA køkken i hvide, stilrene elementer samt lavet badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og gulvvarme. Foruden et godt køkken og bad byder lejligheden på en god rummelig og møblerbar opholdsstue med plads til både spisebord og sofagruppe. Stuen præges af et stilrent udtryk kombineret med rå murstensvæg, som giver en spændende og moderne kontrast og tillige en hyggelig atmosfære. Dertil kommer 2 gode soveværelser, hvilket gør lejligheden ideel til både den lidt pladskrævende køber, delelejlighed eller parret som ønsker første fælles bolig.

Vaskefacilitet er installeret i køkkenet, hvilket giver lejligheden en god funktionalitet.

Lejligheden er beliggende pæn og præsentabel bygning fra 1911, som gennem tiden er nænsomt renoveret med respekt for de oprindelige detaljer. Lejlighedens tilkommes lettest via gården, hvor der er mulighed for parkering af cykler og i sommerhalvåret, hvor der er opstillet borde og bænke til fri afbenyttelse for ejerforeningens beboere.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling