Danmarksgade 5A, 1., City, 9000 Aalborg

FLOT 4-VÆRELSES I CITY MED STOR TAGTERRASSE

· Yderst velbeliggende i rolige omgivelser i smørhullet af Aalborg City
· Flot renoveret i 2017 i moderne og stilrene materialer
· Dejligt lysindfald, smukke egetræsplanker og rå murstensvægge
· Flot køkken i hvide elementer med speciallavet betonbordplade
· Skønt opholdsrum med loft til kip - godt lysindfald fra de mange vinduer
· 2 regulære værelser samt skønt ekstra rum med udgang til terrasse
· Skabsafdeling/walk in og depot med vaskefaciliteter
· 38 m² pragtfuld, solrig og privat tagterrasse med skur til opbevaring
· Flot badeværelse - væghængt toilet, flot asymmetrisk gulv og bruseniche
· Nydelig renoveret ejendom - nyere vinduer og tagpap fra 2009
· Mulighed for tilkøb af parkeringsplads i gården
· God ejerforening med styr på økonomi og vedligeholdelse
· Husdyr og udlejning er tilladt

Lejligheden er velbeliggende i præsentabel og renoveret ejendom på central beliggenhed i Aalborg. Fra lejligheden er der gåafstand til byens pulserende liv med masser af shopping, caféer/restauranter, lækkert havnemiljø og flere kulturelle tilbud. Der er ligeledes dejlig kort og nem adgang til banegården og busstationen, såfremt man selv eller ens gæster er afhængig af offentlig transport. Endvidere byder Kildeparken og Skovdalen på hyggelige stier til en gå - eller løbetur.

Der er mulighed for tilkøb af fast parkeringsplads i ejerforeningens gård, men herudover byder området også på fornuftige parkeringsmuligheder enten via p-licens eller leje af p-plads. Spørg evt. ejendomsmægler for yderligere oplysninger.

Lejligheden er indrettet med alle tænkelige fornødenheder og fremstår flot og indbydende. Dy bydes bl.a. på flotte egetræsplanker, fodlister i eg, rå murstensvæg og lækre betonløsninger. Generelt er der i lejligheden holdt en flot gennemgående rød tråd, som danner en skøn atmosfære i alle rum.

Der er egen indgang til lejligheden - tag trappen til 1. sal, hvor du bydes inden for i rummelig entré med videre adgang til lejlighedens opholdsrum, hvor stue og køkken-alrum er samlet. Her er loft til kip og et fantastisk lysindfald fra de mange store dannebrogsvinduer. Selve køkkenet er holdt i stilrene hvide skuffeelementer, tilsat en flot betonbordplade, der skaber et råt udtryk sammen med de rå murstensvægge. Her er god skabs- og bordplads og selvfølgelig alt i hvidevarer.

Fra køkkenet er der videre adgang til et spændende lyst rum med stort vinduesparti og mange anvendelsesmuligheder - værelse, kontor eller hyggelig spisestue? Fra rummet er der udgang til intet mindre end en pragtfuld privat og solrig tagterrasse - terrasser som denne findes der ikke mange af i Aalborg City. Tagterrassen er ca. 38 m² og der er rig mulighed for at nyde sommerdagene fuldt ud i rolige omgivelser midt i byen. Her er ligeledes integreret skur til opbevaring af havemøbler mv.

Herudover byder lejligheden på 2 rummelige og regulære værelser - begge med et dejligt lysindfald. I forbindelse med badeværelset er der indrettet med praktisk mellemgang/walk-in med skabsvæg. Badeværelset byder på flotte hvide marmorfliser og gulv i asymetriske fliser. Fra mellemgangen er der ligeledes adgang til godt depotrum med vaskefaciliteter.

Lejligheden er beliggende i god ejerforening, hvor der er styr på både økonomi og vedligeholdelse.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling