Kastetvej 68, st. th, Vestbyen, 9000 Aalborg

INDFLYTNINGSKLAR OG VELDISPONERET ANDELSBOLIG - LAV BOLIGYDELSE

· Hyggelig andelslejlighed, velbeliggende i Aalborg Vestby
· Velindrettet og nyere istandsat lejlighed med lyse regulære rum
· Dejligt køkken-alrum med opvaskemaskine og god plads
· Hyggelig stue - lyst parketgulv i stue, gang og soveværelse
· Godt soveværelse med skabe
· Flot badeværelse med pudsede vægge og flot klinkegulv (2016)
· Sund andelsforening med styr på vedligehold og økonomi
· Gode parkeringsmuligheder i gården
· Eget kælderrum samt vaskemaskine i kælderen

Denne fine andelsbolig er velbeliggende i den populære Aalborg Vestby. Her finder du gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet ved bl.a. Kvickly og Fakta samt diverse speciel forretninger, spisesteder og take away butikker. Desuden byder området på Fitness World, Aalborg Stadion og Haraldslund svømmehal med flere træningsfaciliteter. Ønsker du at nyde nattelivet kan Café Ulla T klart anbefales - et hyggeligt spisested med udendørsservering i sommerhalvåret og bar med lejlighedsvis livemusik om aftenen.

Lystbådehavn og det nyåbnede Friluftsbad ligger indenfor gå- og cykelafstand. Ligeledes er der varslet store forandringer for området omkring havnefronten med det kommende projektbyggeri på den tidligere Spritgrund. Her er der bl.a. varslet Kunstcenter med det omtalte Cloud City kunstværk, teater og flere lækre projektbyggerier.

Ejendommen er fra 1930 og fremstår pæn og velholdt med bl.a. nye vinduer fra 2018. Andelsforeningen er yderst veletableret og professionelt administreret, så der er styr på både vedligeholdelse og økonomi. Har du bil kan du parkere den i baggården på andelsforeningens fælles parkeringsplads.

Du bydes inden for i rummelig fordelingsentré med videre adgang til resten af lejligheden. Andelslejligheden er pænt istandsat med bl.a. lyse parketgulve i gang, stue og soveværelse, hvidmalede vægge og lofter samt pænt badeværelse fra 2016. Lejligheden er godt indrettet og byder på et godt stort køkken med plads til spisebordet. Selve køkkenet er pænt og velholdt , ligeledes er her fin skabs- og bordplads samt opvaskemaskine. Herudover byder lejligheden på hyggelig stue samt soveværelse af god størrelse med skabe. Badeværelse fremstår flot med pudsede vægge, lyse klinker og indbyggede hylder - ydermere er her fin separat bruseplads.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling