Lyngholmsvej 7, 2. th, Skalborg, 9200 Aalborg SV

· Flot og velholdt rødstensejendom - nyere tag og facade
· Velbeliggende i rolige omgivelser, tæt på City Syd
· Meget attraktiv og sund andelsforening med styr på økonomien
· Velbeliggende øverst i bygningen på 2. sal - godt lysindfald
· Hyggelig og veldisponeret lejlighed med regulære rum
· 2 mindre værelser - perfekt som kontor og soveværelse
· Indeholder anslået 6 m² yderligere end de anførte 54 m²
· BEMÆRK DEN LAVE BOLIGAFGIFT

Med kort afstand til Aalborg centrum og City Syd udbydes denne hyggelige andelsbolig til langt under maksimalprisen.

Udover de åbenlyse gode rammer, får du også æren af at komme med i en af Aalborgs bedste andelsforeninger 'Skalborgparken'. Ejendommen fremstår flot og foreningen har de senere år fået nyere tegltag samt renoveret facade og trappeopgange. Her er mulighed for leje af gildesal, gode vaske/tørremuligheder og gode faciliteter til cykelparkering. Ydermere kan bilen parkeres lige foran hoveddøren. Trods disse store forbedringer har sælger i dag en boligafgift på kun kr. 1.718,- mdr.

Lejligheden ligger godt på 2. sal uden trampende overboer. På papiret er lejligheden 54 velindrettede kvadratmeter, men ud over disse kvadratmeter indeholder lejligheden et ekstra værelse, som ikke indgår i de angivet 54 m², hvorfor lejligheden reelt er større.

Du bydes velkommen af god fordelingsentre med fin plads til sko og overtøj. Herfra nydeligt køkken med bøgefarvet elementer, hvide klinker og et skønt lysindfald, da lyset fra Lyngholmsvej trænger fint ind gennem det store vindue. Hyggelig stue med lille karnap, der er med til at gøre rummet møbleringsvenlig, således at der er plads til både spisebord og tv-stue.

Ydermere danner lejligheden rammer om gennemgangsværelse - perfekt til det lille kontor og skabsplads. Herfra er der videre adgang til soveværelset, hvilket er det rum, der ikke er en del af lejlighedens 54 m². Til sidst finder du badeværelset for enden af fordelingsgangen - badeværelset er klinkebelagt med hvide klinker på væggene, har den originale terrazzo på gulvet og er velindrettet, trods den beskedne størrelse.

Lejligheden vil være oplagt til dig som søger en bolig hvor du med få midler kan få en super fin bolig- og så til en yderst favorabel pris.

Du er velkommen til at kontakte os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling